Vil du også være NØGEN for åben skærm?

Vil du også være NØGEN for åben skærm?

Livsvejleder, life coach, mindfulness-instruktør, foredragsholder etc.

Cecillia Winkler

Mobil; 61776217

 

Menneskeheden har flyttet sig markant igennem de sidste mange år! Individualismen og egoismen brød  igennem i samfundet, - og signalementet herpå blev at det enkelte menneske i sig selv skulle ses og høres!

Dette kom b.la. til udtryk i gennem mange reality shows. Unge mennesker ville med i tv udsendelserne; koste hvad det ville!

Magt, intriger, sladder, løgn, ondskab, hævn dette var blot nogle af nøgleordene som florerede i Big brother, Paradis Hotel. Og ikke mindst udlæggelse af billeder på Instagram, de sociale medier m.m.!!

At være en tv-stjerne har mange ansigter!!

Skal den enkelte sjæl gøre alt for at blive kendt af offentligheden? Og hvorfor er det i dag livsnødvendigt at være et kendt ansigt?

For mig at se har alting en pris! Hvad med fænomenerne integritet? Vær hjemme i dig selv - bevar dig selv, vær nænsom mod dig selv!

Er de førnævnte begreber blevet fremmedord for nationaliteten? På baggrund af min alder er jeg stadigvæk den gammeldags type (det er jeg stolt af), som fastholder at det ikke er alting du og jeg skal udtale os om for åben skærm! Jeg er selv åben - (der er private ting som kun tilhører mig og ingen anden) eller have sex foran resten af Danmarks befolkning!

Er det det grundlag det enkelte væsen gerne vil huskes for!!

Eller handler det i bund og grund om noget andet? Måske anerkendelse? Sulten efter kærlighed? Eller en selvværdspolitik?

Jeg ser det på ingen måde som et sundhedstegn at blotlægge alt for hr og fru Danmark! Mennesker er forskellige og gudskelov for det!

Nogle følger strømmen og udviklingen. Vi kan kun blive enige om at vi skal følge med! Og dermed at vælge til og fra ift. samfundsudviklingen!

Jeg vil på det kraftigste opfordre dig til at du kære sjæl og læser følger din helt egen personlige vej, - og tilslutter dig din sjæl - essensen af dig - fordi din sjæl er din skaberkraft! Den som får dig til at smile og le, hvis du byder den op til dans, og gør det du er skabt til i kraft af din livshistorie. Sagt med andre ord det du brænder for fra dit hjerte!