Unge kvinder mellem 20-30 år som ikke kan mærke sig selv. Det giver bagslag i sidste ende!

Unge kvinder mellem 20-30 år som ikke kan mærke sig selv. Det giver bagslag i sidste ende!

Livsvejleder, life coach, mindfulness-instruktør, foredragsholder etc.

Cecillia Winkler

Mobil; 61776217

 

Jeg er et følemenneske, og har altid været god til at mærke mig selv. På baggrund af det fine udgangspunkt er det ikke ensbetydende med at jeg altid har handlet på det som jeg mærkede. I mange år havde jeg et job som jeg ikke brændte for. Jeg gjorde det udelukkende på grund af pengene. I dag kan jeg vælge at blive gal på mig selv - eller se det som en dyrebar vejledning ift. at mærke efter og lytte indad, og kun gøre det som giver mening for mig.

Det giver dyb mening for mig at hjælpe, rådgive og vejlede unge piger/kvinder gældende for livets vej. Og hvordan de skal forholde sig til udfordringer, problematikker. Og hvordan de skal tage hånd om venner som ikke er støttende og kærlige over for dem mv.

Jeg hjælper mange unge piger/kvinder med at komme hjem i sig selv med meditation & mindfulness.

De lærer igennem meditationen at give sindet et hvil. Mærke sig selv. Være i sig selv og med sig selv. Opdage og lære hvor meget sind og krop hører sammen. Opdage uhensigtsmæssige mønstre og bryde dem. Og også at stå ved sig selv.

Der er som bekendt ingen hurtige quickfixes hos mig. Det hele tager både tid, læring og vedholdenhed.

Der er så mange fantastiske fordele ved meditationen -  det er beroligende for nervesystemet. Du gider ikke overføre din egen vrede på andre. Du kan agere i larmen, finde stilhed iblandt støjende mennesker, du bliver mere koncentreret mv.

Jeg har både enkeltsessioner og længerevarende meditations forløb

Jeg har prøvet mangt og meget i mit liv - og har ud fra det anliggende påført mig en stor erfaringskasse, viden og indsigt i mange af livets vilkår og problemstillinger, som jeg kan hjælpe min målgruppe med.

Udfordringer vil der altid være i ens liv  - nogle klares med et smil. Og andre tager tid at overvinde, komme igennem og forstå den bagvedliggende årsag til det skete.

Jeg er en midaldrende kvinde på 44 år, - og kigger jeg tilbage på min egen ungdom synes jeg ikke den var så udfordrende som den er i dag. Der er mange krav, forventninger, tårnhøje uddannelseskrav, perfektionens kendte ansigt, at føle sig god nok, og hvis den enkelte pige/kvinde ikke gør det så kan livet være endnu mere udfordrende.

Den digitale verden er kommet for at blive, - og kontakten med omverdenen (kan for nogle menneskers vedkommende synes langsigtet) - det er så smart at skrive hurtige beskeder på facebook, på tlfen mv. Hvad med den virkelige menneskelige kontakt? Den har alle brug for. Den håndsrækning som kan hjælpe også i livets svære stunder.

Og igen er der balancegang for nogle mennesker og for andre ikke ift. "dyrkningen" at de sociale medier!

Jeg har lavet en lukket hemmelig facebook-gruppe for unge kvinder, hvor de kan tilslutte sig og blive optaget i den. Her vil jeg formidle gratis råd, vejledning, udlevere brugbare redskaber. Fortælle nogle af mine egne historier som de enten kan læne sig op ad eller lære af. Der kommer mange fine ting i den gruppe. Så kender du nogle som kunne være interesseret så del meget gerne dette blogindlæg. Tusind tak!

Tilmeld dig min lukkede og hemmelige gruppe på facebook

 

Jeg vil ønske dig en dejlig dag.

Kh Cecillia <3