Skal du møde din sjæl nu? Så kom med til mit fantastiske foredrag den 10 februar 2012!

Skal du møde din sjæl nu? Så kom med til mit fantastiske foredrag den 10 februar 2012!

Livsvejleder, life coach, mindfulness-instruktør, foredragsholder etc.

Cecillia Winkler

Mobil 61776217

 

“Menneskets skæbne er dets sjæls kontobog, og ekkoet af dets tankers, ords og handlingers svingninger.” Citat H.K.Iranschàhr

Skal du møde din sjæl nu,- eller betyder du for lidt for dig selv?

Indledningsvis vil jeg starte med at sige rigtigt GODT NYT ÅR! Jeg håber at du er kommet fredfyldt og glædesfyldt ind i dette år. Så sandt som det er sagt så er du dirigenten i dit eget liv! Og du bestemmer helt og aldeles selv hvilke farver, hvilke stemninger, hvilke mennesker som skal være i dit liv. Hvor du vil lægge dit fokus, og endda hvor meget eller hvor lidt du vil tage ansvar for at lære din SJÆL ENDNU BEDRE AT KENDE, OG BLIVE DIN ALLERBEDSTE VEN!

For i dine hænder ligger dit frie valg – om din sjæl og din personlighed skal have førsteprioritet i dit liv? Og hvor du får adgang til din LIVSMISSION ved at lytte til din sjæls stemme, som også inkluderer dit hjerte og din intuition.

Jeg brænder for mit spændende koncept som hedder AT VÆRE TRO MOD DIN KERNE & DIN SJÆL! Jeg elsker at formidle ud til så mange mennesker som muligt: hvor stor en forskel det gør for dem, at være tro mod deres kerne & sjæl!

Du kender ordsproget lyt til dit hjerte, når du skal træffe et valg ift. en kæreste eller et job! De færreste mennesker lytter rent faktisk til deres hjerte. Og de mennesker som ikke tager sig selv og hjertet alvorligt – lever ikke i overensstemmelse med den person de rent faktisk er dybt i deres sjæl!

Når han/hun siger at jeg glæder mig til at få jobbet. Så er spørgsmålet om det enkelte menneske egentligt har overvejet at spørge sit hjerte, fordi dit /deres svar fra hjertet er sandheden og ægtheden for dig/dem. Sagt med andre ord det der gør dig/dem glad/e! Alt hvad vi gør halvhjertet ender blindt!

Tro mig jeg har foretaget mange valg i mit liv, hvor jeg virkelig overhørte min intuition. Og af skade bliver man klog! Det er så min viden, indsigt og erfaring som er blevet til guld. Og det giver mig en forståelse for at hjælpe og vejlede andre mennesker i forhold til at være udelukkende TRO MOD DERES SJÆL!

Der er mange årsager til at vi overhører vores sjæl, og ruller gardinerne ned for den hver dag!!

Det evige klassiske svar VI HAR TRAVLT! TRAVLT MED HVAD? TRAVLT MED AT GÅ PÅ ET JOB SOM RENT FAKTISK HÆNGER DIG UD AF HALSEN! OG LEVE MED EN KONE/MAND SOM OVERFUSER DIG, OG DRÆNER DIG FOR ENERGI. NÅR DAGEN ER OMME KAN DU GÅ I SENG, OG STARTE FORFRA MED AT OVERLEVE ISTEDET FOR AT LEVE!

Kære venner jeg kan ikke udtale mig om, om det er sådan du har det! Hvis du trænger til at lære dig selv bedre at kende, og LEVE FRA DIT HJERTE MED UDGANGSPUNKT I DIG så tag med på en morsom, lærerig og autentisk aften i selskab med mig! Du bliver klogere på dig selv, og kald det bare en selvrealiseringsaften for det er det det er! Du får viden om hvorfor nogle mennesker er fuldt tro mod sig selv, og hvorfor nogle gør hvad deres mor og nabo siger de skal gøre!

Hvad der forhindrer mange mennesker i at leve et liv hvor de er sprudlende, glade, harmoniske, sjove, mangfoldige, fuldstændig sig selv som katten, hjælpsomme! Ja, lad os tage de amerikanske tilstande ind under armen, (for der lever mangfoldigheden)og lege at vi rent faktisk befinder os der på torsdag den 10 januar kl 19-21 i LIVETS HUS HASLEVVEJ 81 4100 RINGSTED.

“Gør det du elsker så forblænder du din omverden” Citat livsvejleder Cecillia Winkler

“Når du ved hvordan du skal lytte vil du finde lærere overalt!” Citat Wisdom University

Vi ses i kærlighedens navn Cecillia <3  <3  <3