Sjælevenner kan lære dig om?

Sjælevenner kan lære dig om?

Livsvejleder, life coach, mindfulness-instruktør, foredragsholder etc.

Cecilia Winkler

Mobil; 61776217

Lidenskab; Sjælevenner kan hjælpe dig til at genopdage din begejstring for livet eller for en du elsker. Og leve ud fra den!

Formål; Opdag den gyldne livstråd. Din centrale opgave her i livet ved hjælp af de LEKTIONER dine sjælevenner kommer med.

Den udfordring du enten bliver tildelt eller får ift. den sjæleven/kæreste du møder på din vej. Hvilke problematikker går du igennem? - Det interessante perspektiv i det venskab/forhold er at du får en indsigt, en viden, en lærdom som du kan gøre til din levevej!!

Du går selv vejen, og bliver uddannet til at hjælpe andre mennesker på baggrund af; at du selv har prøvet din udfordring på egen krop, og ved af erfaring hvad det gjorde ved dig? Hvordan det påvirkede din sjæl mentalt?

Det sluttelige resultat af hændelsen er at du mærker, hvad der skal til for at komme sund og hel ud som sjæl på den anden side af livet- og langt stærkere som menneske.

Potentiale; Find ud af hvordan du bedst kan bruge de særlige evner og talenter som lige præcis du er født med!

 Vi sjæle får tildelt en livsopgave -  (set ud fra et spirituelt og universelt syn). Det betyder i praksis at dit liv er "illustreret" på forhånd- de mennesker du møder, de ting du bliver udsat for både fysisk og mentalt er der efter sigende en dybereliggende årsag til;

Du skal f.eks. prøve aden brat kærlighest! At du mistede et barn! Eller at du blev fyret fra dit job!

Du får en stor og indsigt fuld viden omkring disse temaer. Det udvikler som oftest menneskers syn på livet; ud fra den betragtning at du lige så godt kan lære eks. at blive et taknemmeligt menneske!! I stedet for at være håne fuld og vred på livet, og  være et kæmpe EGO som kræver ind til højre og venstre!! (Karmaloven ser dig og hører dig - og tro mig det kommer til dig igen).

Igennem din hændelse tillærte du dig at være ydmyg, glad og taknemmelig! Og omlægge dit liv så det er sundt, berigende og nærende for dig! Det medfører at der ting som du skal frasortere for at udleve det der er kilden til din glæde!

Tålmodighed; Igennem de udfordringer og sejre du oplever med dine sjælevenner; lærer du om din egen tålmodighed og udvikler den.

Problemløsning; Menneskets frie vilje påvirker andres liv og valgmuligheder! Sammen med dine sjælevenner kan du arbejde med og løse de problemer, som er skabt af menneskets frie vilje!!

 

<photo id="1" />