Savner min søster!

Savner min søster!

Livsvejleder, life coach, mindfulness-instruktør, foredragsholder etc.

Cecillia Winkler

Mobil 61776217

Lige i dag har jeg brug for at du var her sammen med mig!

Lige i dag har jeg brug for at du tog min hånd!

Lige i dag har jeg brug for at du tog om mig, og gav mig din søsterkærlighed!

Lige i dag har jeg brug for et søsterknus!

Lige i dag har jeg brug for at se dit smukke smil!

Lige i dag har jeg brug for at du grinte, når jeg gjorde noget fuldstændigt vanvittigt,

Og du sad snusfornuftigt tilbage, og alligevel morede dig over mig!

Lige i dag har jeg brug for sådan en klog, fantastisk og dejlig sjæl som dig!

Lige i dag har jeg brug for dig, din gavmildhed og hjælpsomhed!

Lige i dag har jeg brug for at du er ved mig, og er min søster!

Din sjæl vil altid være hos mig i mit hjerte.

Jeg længes efter dig min kære kloge søster.

Du er en ren engel og det vil du altid være!

Gud velsigne dig min kære Camilla

Sjæle både de nulevende, og de afdøde relaterende til dem som virkelig betød noget for lige dig. Dem skal vi værne om, huske, snakke med og om, savne, elske, mindes og aldrig glemme. Og vi skal stadigvæk leve selv om deres eksistens er væk. Og har du lige mistet så tager sorgen tid, og den tid er det værd!

Vi skal huske som levende sjæle både at have kontakt med vores positive og negative sider. Og døden indtræffer på et eller andet tidspunkt i vores liv.

Måske har du mistet – måske ikke. Det altafgørende er – og budskabet bag denne tekst er; at det er livsbekræftende i hvert fald for mig at tale med mine afdøde.

Det er menneskeligt og vedkommende at give plads til at sørge, græde og le med de mennesker som ikke er til mere. Deres sjæl er her et eller andet sted hos dig, hvis du tør mærke efter, og giver dig selv lov til bare at være med deres sjæl/sjæle!

Jeg vil opfordre det enkeltstående menneske i sig selv til; at tale med de sjæle som havde en stort plads i dit liv og hjerte. Det kan give mening! Det kan give ro og fred hos dig! Det er dit valg! Som inspiration; Det ender godt ;Johannes Møllehave om døden (Lydbog mp3-cd) af Erik Bjerager.

Beskrivelse: Man skal leve sit liv, så selv bedemanden bliver ked af det, når man dør, siger Johannes Møllehave. Det er både morsomt og alvorligt, når Møllehave i denne bog taler med Erik Bjerager om døden, sorgen og håbet. Møllehave har flere gange selv været tæt på at dø, og han har oplevet mange mennesker dø.I ‘Det ender godt’ fortæller Møllehave om tabet af forældrene og hustruen Herdis, om sorg og trøst og om sine forventninger til evigheden. ‘Det ender godt’ er den 72-årige Johannes Møllehaves tanker om de spørgsmål, der opstår ved livets afslutning. Hvad er overhovedet meningen med det hele, og hvordan finder vi håb, når vi skal dø, eller når vore nærmeste dør fra os? Det er en bog til eftertanke og trøst for den efterladte, den syge og den døende.

Hjertelig hilsen fra Cecillia