Pas på dit fokus!

Pas på dit fokus!

Livsvejleder, life coach, mindfulness-instruktør, foredragsholder etc.

Cecillia Winkler

Mobil 61776217

I denne ferietid har mennesker masser tid til at tænke i! Det er fortryllende at tænke på at nogle sjæle styrer deres tanker på en brugbar og konstruktiv måde! De får udreddet det de sætter sig for dagen. Og der er mange gøremål, møder og opringninger! Det er altid med en positivitet, et godt humør og et fokus på dagens vigtige mål! Fokus – eller jeg kunne også udtrykke det på en lidt anderledes måde “tro flytter bjerge”…Fordi et eller andet sted handler det om at tro på, og i det hele taget vide at Jeg styrer mine tanker, følelser og resultater! De ved de når tingene! Troen er så stærkt indprintet i dem at selv om de har travlt – så er der også indlagt pauser. Der er tid til at grine – da det også er et energi boost, og forøger ens arbejdskvalitet & indsats!

Hvorimod andre de tænker negative tanker både om dem selv, og de opgaver der er lagt for dagen! De har måske et arbejde for at have et arbejde! Udgifterne skal betales! Gnisten er ikke at spore i deres øjne eller ansigtsudtryk! Blikket er stift! Kan det handle om at du er brændt ud helt og aldeles? Du trænger til tid til dig selv? Du trænger til forandring? Og fornyelse både i dig selv og i dit arbejdsliv? Ferien bliver brugt til at tænke på; at nu skal du snart tilbage på jobbet! Og du er sur og indebrændt over at ferien går så stærkt! Så er det aldrig for sent at gå på opdagelse i din sjæl, og finde ud af hvad du brænder for?

Nær dig med det der gør dig glad, og have fokus på det!

Det starter med en negativ tanke og den florerer sig til endnu flere sorte tanker!

Disse munder ud i følelser såsom du måske ikke er tilfreds med dit netværk, og din omgangskreds!

Og det bliver til en handling såsom at du fravælger nogle som faktisk ikke har gjort dig noget.

Det hele starter hjemme i dig selv, også stemningen i dig!

Lad dig inspirere af andre – ja de store forretningsfolk/iværksættere o.lign dem kan du lære meget af!

De har som regel mange jern i ilden…..

Hvordan gør de?

Hvad er deres drive og passion for at holde et positivt fokus ?- Og frasortere alle de ting som er nedbrydende, og kun er rene forstyrrelser for deres grundlæggende arbejde?

Læs lidt om Martin Thorborg – manden bag Amino.dk

Eller lær lidt af Michelle Hviid kvinden bag Runningdinner.dk

En løbetur eller 20 minutters meditation får din krop og hjerne til at få en dejlig behagelig temperatur i dig!

Får du en dag en dårlig selvsaboterende følelse i dig; så sæt dig ned i din stol og accepter, rum og vær ikke-dømmende over for den! Du kan spørge dig selv hvad denne følelse skyldes?

Prøv at gå rundt i din stue eller hvor du nu sidder, og tag denne følelse med dig i rummet. Og så vil du med et opdage, at følelsen ikke er så stor mere! Stuen er faktisk større end følelsen! Og spørg dig selv om den følelse skal styre dig? Eller du styrer følelsen?

Fokus har stor indflydelse på din dag -vi indeholder alle både gode og dårlige sider… De dårlige kan altid videreudvikles så det bliver endnu nemmere at være dig som person

Du elsker din mand/kone/dit netværk hvis dit fokus kun var på deres dårlige sider ville du hurtigt blive irriteret på dem! Fokus skal altid ligge på deres positive sider, (og det sker at fokus kan være på de negative sider… Ændr retning igen på deres unikke sider)- og der er bare ting du må acceptere. ..Eks. at din ven altid kommer for sent – og han er det dejligste selskab.

Udfordr dig selv eks; tag en minirejse for dig selv, og find forskellige gader i denne by. Du går fra en sårbar person til en stærk person!

Sæt et mål der handler om at i morgen cykler du 30 km – og du gør det!

Tilmeld dig en eksamen – tag dansk på højt niveau på hf-enkeltfag, og gå til denne eksamen og sig du klarer det flot!

Bevis over for dig selv at du KAN – så KAN du også så meget andet! Det styrker både selvværd og selvtillid!

Jeg ønsker dig en begivenhedsrig uge med kærlighed, taknemmelighed og nænsomhed til din unikke og dejlige sjæl!

Knus Cecillia