Når vi går imod os selv!

Når vi går imod os selv!

Livsvejleder, life coach, mindfulness-instruktør, foredragsholder

CECILLIA WINKLER

Mobil; 61776217

I kraft af de fleste menneskers barndom & ungdom har mange individer med største sandsynlighed lært af deres forældre at tilsidesætte deres inderste drømme og mål! Da det på den ene eller anden måde virkede uladsiggørligt at gøre netop det du brændte for! (Og hurra for de sjæle som fik ind med "moderskeen" at alt kan lade sig gøre)!!

Huslejen skal betales! Der skal mad på bordet! Institutionspladserne skal betales og ikke mindst udgiften på benzinforbruget mv.!

Hvad sker der med et menneske når det ikke føler sig godt tilpas der, hvor det lige præcis befinder sig gældende for partner, job og bolig etc?? Det menneske brænder ud langsomt dag for dag! Der er ingen livsgnist tilbage! Der er ikke mere liv! Der er ikke mere drivkraft!

For passionen og glæden er netop det bagvedliggende land som får os fremad i danseretningen (det sagde min far altid)! Det som får os til at sejre og udleve missionen også på de mørke og grå dage! Brændstoffet er din motor! Det som får dig til at køre op ad bjergene og ned igen! Det som giver dig resultater måske ikke i morgen eller om en måned! Du ved i dit inderste at du kommer i mål; for dine begejstrede øjne fortæller dig at det er karrieren som landmand du skal bruge tid, ressourcer og kræfter på!

Alt andet er fuldstændigt ligegyldigt at bruge tid på!

Kapital skal der også til! Lad ikke dit bijob dræne eller "misbruge" dig så det frarøver din energi til det som virkelig betyder noget! Grundfundamentet er at gøre det som får os til at synge og blive glade. Og jeg er velvidende omkring at få korthuset til at gå op i en højere enhed kan være vanskeligt til tider. Du kan ikke tænke dig til det! Du skal mærke og føle hvad du brænder for!

Des mere besværligt vi synes tingene udmønter sig des mere drænende bliver din missionsrejse også! Så gør det let og ligetil for dig selv! (Mon ikke du har gået nok op ad den hårde bakke). Jeg indrømmer blankt det har jeg fået nok af!!

Og det hele handler også om vores egen udsyn ift. hvad vi tror og tænker på! Energien har alt at sige. Den lette og lyse energi! Så omsæt denne energi til din hverdag, når du skal ud på din ekspeditionsrejse uanset hvor den går hen!

  • Mediter
  • Dans
  • Hop
  • Leg
  • Gå en tur
  • Mærk naturens sanser (tag en stol med og sæt dig derude på marken, og få hele dig blæst igennem).

Jeg brænder for at hjælpe unge piger mellem 20-30 år til at komme hjem til sig selv, og mærke efter hvad de har lyst til. Hvad der bidrager til deres højeste ift. hvad de gerne vil bruge deres tid og liv på både hvad angår job/venner/partner/fritd o.lign.

At lære dem at være tro mod den de er inderst inde i deres kerne!

Jeg vejleder, støtter og hjælper dem via meditation og opbygning af denne! Få bugt med tankemylder, få et bedre selvværd, behandle sig selv på en medfølende måde også, når de dårlige dage kommer på spil. Og komme tilbage til nuet. Og i det hele taget give dem modet til at være sig selv på verdensplan! Herunder skal forståes således at turde sige til og fra. Vælge venner med omhu, og lade drænende "venner" flyve fra reden. Fordi det påvirker det hele menneske på den ene eller anden måde! At blive trynet af en såkaldt ven, som ikke føler berigelse på den andens vegne er i min verden ikke et skabende og værdsættende "venskab" Det er noget helt andet når ærligheden kommer på bordet! Og når samtaler bliver kærlige og konstruktive efter dagens "nedtrynethed"

Ovenstående er relaterende til mit længerevarende meditations-forløb, og her kommer vi rundt omkring mange ting!

Jeg har også enkeltstående meditations-sessions, og her lærer jeg pigerne vejrtrækningsøvelsr og opbygning af vedholdende meditations-praksis så det bliver på en let og angivelig måde at udføre i praksis. Fordi mit udgangspunkt er at vi starter op i det "små" hvor alle kan følge med! Og når meditationen bliver en leg så kommer udvidelsen efterfølgende!

Øvelser til selvværd og synkronisering af krop og sind kommer også ind i "behandlingsforløbet" og ikke mindst en krops-scanning som vil få dig til at smutte en tur til Bali og tilbage igen!

Jeg ønsker dig en smuk søndag i kærlighedens tegn!

 

Kh Cecillia Winkler <3