Når du fortrænger hvem du egentligt er!

Når du fortrænger hvem du egentligt er!

Cecillia Winkler

Livsvejleder, life coach, mindfulness-instruktør, foredragsholder etc.

Mobil 61776217

 

Jeg har valgt at tro på at vi alle er skabt til at udføre et erhverv, som lige præcis du er "headhuntet" til at udføre i din praksis! De universelle kræfter har en plan med dig! (Kald det hvad du vil - i min verden er det DU TROR PÅ DET VIGTIGSTE)!

Se på din barndom,  - hvad blev dine spidskompetencer i kraft af alt det du oplevede på godt & ondt! Blev det til en styrke? Og udnyttede du den viden, indsigt og erfaring du fik ift. det du oplevede eks. sorg, at miste en af dine forælder, altid være den stærke i din familie - og så med tiden blive svag og lille (det havde du brug for en overgang da du aldrig fik lov til eller tildelt den rolle i familien) mv.

Tænk på DIN HISTORIE som en positiv sidegevinst! Og tro mig jeg ved godt at det kan være svært at forholde sig til sin barndomshistorie på den måde! Når du først får vendt din BARNDOMSHISTOIE 180 grader på hovedet, - og naturligvis har bearbejdet dine "mentale udfordringer" og kommet ud på den anden lyse side. Så føles og mærkes det anderledes! De ting du gik igennem kan hvis du har en positiv indstilling til DIN HISTORIE betragtes som gaver!! (Dit valg - jeg kan kun opfordre dig til det)! <3 <3 <3

Tit og ofte har vi glemt hvem vi virkelig er? Hvem gemmer sig inde bag alle de lag vi render rundt med? Og herunder skal det forstås således at alle mennesker har indbyggede overbevisninger, begrænsninger, ur-gamle historier, gammel rådden sorg, bitterhed, traditionelle meninger mv.

Hvis vi fjernede alle disse lag så er vi i bund og grund nøgne (ikke i traditionel forstand) så når vi herigennem mere ind til den du virkelig er! Den kærlige, taknemmelige og også skrøbelige sjæl etc.

Trygheden bliver taget væk fra os med et! Og jeg indrømmer det blankt og erkender for mit eget vedkommende at det kan være skræmmende - ja tilnærmelsesvis uhyggeligt! For en af vores 6 menenskelige behov er at føle tryghed ift. de vante omgivelser, job, venner etc. Vi har det bedst når vi er omgivet med  - de trygge rammer! (Gældende for de fleste mennesker - Ildsjælene kom også til verden, og elsker udfordringer)!

Vi tager lige de 6 menneskelige behov igen

Tryghed

Anerkendelse

Samhørighed

Bidrage

Forandring

Udvikling

Set i bagklogskabens lys har tryghed også været en vigtig faktor i mit liv!

Jeg påtænker (min overbevisning) at årsagen til at mange mennesker ikke tør gå deres egen vej, og det de er skabt til at udleve/brænder for er at vi mister fodfæstet for en stund.. eller mere!

Hvordan andre opfatter os og tænker om os; kan også være en anden årsag til at det vi inderst inde drømmer om aldrig bliver til noget! Vi ved hvad vi har, og vi ved ikke hvad vi får!

Økonomi, manglende mod og styrke mv. kan også være de grunde der fraholder sjæle til at gøre noget som de ikke plejer at gøre!

Små skridt ad gangen kan gøre den hele forskel! Små sejre! Små oplevelser! Bliver med tiden også til vores styrker og kompetencer! Og det er det hele værd! Og når vi tør tale med fremmede mennesker så tør vi også med tiden stille os op på den scene som vi frygtede så meget!

Des mere handling des mere forvandling!

Jeg ved at alting har en pris - og det har også sin pris at fortrænge sit virkelige jeg (det du brænder for at lave i kraft af din livshistorie eller fra dit hjerte)! Det er dybt tragisk at udleve sig selv som 65 årig! Tænk på alle de år du glemte dig selv. Og hvor langt du komemr væk fra din kerne og essens!

Jeg ved det selv af erfaring når jeg glemte at være den jeg virkelig inderst inde ønskede at være! Livet bliver tomt, trist og meningsløst i min verden! For når vi ikke står i vores virkelige kerne (den du gerne vil være men ikke tør være) så går vi imod den vi egentligt er skabt til at være! Så kan det være det munder ud i trøstespisning, for meget vinsmagning, depression, bitterhed, ked-af-det-hed mv. Et eller andet sted går vores udvikling i stå!

Det enkelte fine menneske skal selv veje og vurdere hvad du/I har lyst til! Hvad går vi efter, og hvad giver ægte mening for dig!

Jeg ved at livet er processer! At alting kan tage tid for at ændre ens verdens-syn både på sig selv og verden. Fordi når du forandrer dig så forekommer de nye forandringer i den ydre verden!

Det er en stor glæde for mig at hjælpe, støtte og vejlede mennesker ift. at komme "hjem til sig selv igen" hvor livet giver ny værdi og substans! Det er en rejse. Og denne rejse er igennem meditation og mindfulness. Du kan læse mere om mine livsgivende produkter her;

 

http://cecilliawinkler.dk/meditationssessions

http://cecilliawinkler.dk/mindfulness-forlob-11

Til mindfulness-forløbet er der et særligt tilbud til og med den 25 maj kl 12.00.

 

Jeg ønsker dig fortsat en dejlig uge!

 

Kh Cecillia Winkler