Når din sjæl taler sandt til dig!

Når din sjæl taler sandt til dig!

Livsvejleder, life coach, mindfulness-instruktør, foredragsholder etc.

Cecillia Winkler

Mobil 61776217

Med udgangspunkt i den tidligere artikel jeg udsendte for cirka lidt over en uge siden omkring meditation. Og ikke mindst indlæringen til de “grundlæggende principper”- for at kunne udleve kunsten i at meditere i praksis.

Meditationsprocessen indbefatter tid, tålmodighed, kærlighed, overbærenhed og tilgivelse til dig selv. Og der vil være dage hvor indlæringen kan være sværere at forholde sig til – end andre dage pga. af udfordringer, sammenstød med andre mennesker, og tålmodigheden ikke er hos dig den pågældende dag etc.

De vigtigste ingredienser jeg kan videregive til dig er nænsomhed og tilgivelse. Derfor slip meditationsværktøjet, og start forfra dagen efter. Du ser på opgaven med nye og friske øjne!

Og husk at byd både de positive og negative følelser hjerteligt velkomment i dit indre,…når tankerne kommer flyvende som tinsoldater – “og sig alt er godt, og jeg lærer at mediterer”

For hvis du hindrer dig i at møde de mørke sider i dig selv, hvordan vil du så være hel som menneske?

Eller blive hel hvis du ikke er det?

Hvis ikke du både anerkender, rummer og er ikke-fordømmende overfor flødeskummet (de positive sider) & den brune sovs (de negative sider)!! <3 <3 < 3

Jeg håber du er godt igang – og hvis du er ligeglad, og på ingen måde er interesseret i dette fantastiske værktøj – så udfordrer jeg dig: Har du egentligt råd mentalt til at lade være? Valget er kun dit.

Der er mange positive fordele ved at meditere, du opnår større fokus, bliver mere koncentreret, du bliver mere fleksibel som menneske. Du får renset dine tanker, du opnår større fordybelse med dig selv, og kommer endnu tættere på din kerne. Du opnår indre ro og balance med dig selv. Det er beroligende for nervesystemet. Du undlader helt og holdent at reagere på vrede og irritable mennesker – du siger fra. Du bliver mere åben som menneske, – og rummer langt bedre andre individer etc.

 

HUSK; DU SKAL KUNNE MEDITERE I CA 15 MINUTTER, OG KUNNE VÆRKTØJET SÆRDELES GODT -  FØR DU KAN SPØRGE DIN SJÆL TIL RÅDS. DU MÅ IKKE VÆRE AFHÆNGIG AF EUROFORISERENDE STOFFER OG ALKOHOL!

 

For at du kan opnå et sandfærdigt svar fra din sjæl – er det vigtigt at du kender forskel på dit ego og din sjæl:

Dit ego indeholder mange følelser og tanker såsom bekymring, frygt, uro, ubalance, tvivl, selvkritik, rastløshed, selvhad, negative tanker, fordømmelse overfor mennesker og ting.

 

Dit ego kan også komme i kontakt med gamle følelser og tanker, som har udspillet sig i fortiden. Og lignende situationer eller hændelser kan opstå i nuet! Dit ego “tror” det beskytter dig, når genkendelige følelser og tanker finder sted igen. Det er en ny situation, og en ny hændelse, og har intet med fortiden at gøre! Egoet er altid til stede enten i fortiden eller fremtiden!

Egoet larmer med alle dine tanker og følelser. Det taler ikke særligt pænt til dig. Eksempelvis kan det “sige” til dig – “at det er for dårligt at du ikke har gjort rent, og du virkelig skal tage dig sammen”!

Egoet bærer en maske ift. andre menneskers forventninger, og tilpasser sig samfundets normer og reglementer!

Tit og ofte er vores egen sjæl pakket ind i mange lag – vi skal fjerne mange overbevisninger, begrænsninger, uhensigtsmæssige mønstre som blev grundlagt i vores barndom. Før vi når ind til vores eget guld, og erkender over for os selv – at det er her vores sande identitet og vores livsmission bor!

Sjælen er den dimentrale modsætning af egoet! Sjælen er ren SKØNHED, KÆRLIGHED OG VISDOM. Sjælen forbindes med dit hjerte og din intuition, og er i et med din sjæl! Det er her hvor sandheden, dybden og ægtheden lever og florerer! At leve og følge dit hjerte i alle livets henseender kan kun gavne og styrke dig! At spørge din intuition til råds i forbindelse med livets valg lige fra køb af bolig eller udskiftning i vennekredsen, vil din tro og jeg mener virkelig din tro følgesvend – din intuition – bære dig på hænder og fødder, den tager aldrig fejl.

Den er din ven på livets landevej, i med&modgang, den beskytter dig: så værn om den, og elsk den som du elsker din allerbedste ven/veninde! Når du udfører din livsmission (det som du brænder for i livet, – det som er meningen med din livsudførelse). Så er du kommet til sandhedens time – det som føles ægte i dit hjerte, og gør dig levende, legende, hjælpsom og ikke mindst glad!

Så har du mod på et andet liv – mod på at være 200 % ærlig overfor dig selv gældende både i dit parforhold, dit arbejdsliv og de vitaminer og mineraler du putter ind i din fritid: så gør som følger: Her er du helt stille med din sjæl, og den svarer dig stille og roligt – egoet larmer ikke. Tag et spørgsmål ad gangen, – husk tålmodigheden!

 

A)Mediter i ca. 15- 20 minutter, – du skal have styr på værktøjet som jeg beskrev ovenover – før du kan få det optimale udbytte du ønsker!

 

B)Spørg eksempelvis “Skal jeg være i mit nuværende job?”

 

C)Din sjæl vil her “svare” dig nej det skal du ikke!

 

D)Ønsker du en begrundelse kan du spørge din sjæl “hvorfor ikke?”

 

E)Din sjæl “svarer” dig, fordi dit job er nedbrydende for dig!

 

F)Du kan altid spørge med hvorfor er jeg ikke glad for mit job, min bolig etc.??  Eller hvad skal der til for at jeg bliver et mere taknemmeligt/gladere menneske? Spørg i korte sætninger, og brug hv-ord så kommer du dybere ind til kernen af problemet!

 

Gid sandheden altid må være i dit liv!

 

Held og lykke til dig!

 

Og en glædelig jul til alle

 

<3 <3 <3  CECILLIA  <3 <3 < 3