Mr New york!

Mr New york!

Livsvejleder, life coach, mindfulness-instruktør, foredragsholder etc.

Cecillia Winkler

Mobil 61776217

“Jeg henleder ofte i mine nyhedsbreve, og ikke mindst i mine korte “nyhedsfortællinger” til dyret “katten,” og den bagvedliggende årsag dertil er; at katten altid vil være sin egen herre! Katten har så mange fantastiske egenskaber; den er meget selvstændig, temperamentsfuld, forkælet, livsnyder, doven, egenrådig, kærlig, morsom, snakkende etc.” Citat Livsvejleder Cecillia Winkler

Min mission er at jeg brænder for at hjælpe og støtte mennesker til, at være fuldt ud tro mod deres kerne&sjæl! Sjæle -mennesker husker vi altid! Vi kan grine af dem, fordi de altid gør sig særligt bemærket! De går ikke langs hækken – og hvorfor skulle de?

Min livsmission er at jeg ønsker at du lever din unikke, og bemærkelsesværdige og fantastiske for-glem-mig-ej sjæl ud i verden og livet. Og præsenterer for os alle på denne jordklode hvem du er? Og hvad dit store gennembrud skal være? Og i det hele taget hvilken SKABER der gemmer sig inde i dig? Det handler blot om at få kontakt med den, og turde få den ud, og lade den blomstre dag for dag! Og NYDE – simpelthen NYDE det du skaber!

Here the story goes;Lige en lille torsdags historie fra byernes by nemlig New York! Denne fortælling fandt sted for nogle år siden, hvor min mor og min stedfar John var på en lille ferie der ovre.

Min mor og John boede på et hotel, hvor denne dejlige vamsede kat lå i hallen – faktisk var katten hotellets LOGO! Den gjorde sig særligt bemærket hver evigt eneste dag, når forskellige gæster ankom til receptionen for at booke en overnatning eller flere! Den havde en helt speciel opgave, og den bestod udelukkende i; at ligge på den vogn, hvor piccoloen eller for den sags skyld piccolinen transporterede gæsternes kufferter op til deres værelser!Tænk at ligge her hver dag – og åbne det ene øje, og måske det andet også hvis jeg (katten) lige orker det! Tænk at ligge på denne vogn, hvor jeg selv bestemmer hvem jeg gider at snakke med! Og hvem der skal have den storsindede gave at nusse med mig! Jeg kan gudskelov gå hvis selskabet ikke behager mig! Tænk at ligger her og være så heldig at få en masse lækkerier af hele verdens befolkning!

Tænk engang hvor har jeg fortjent det. Fordi jeg er en smuk, fantastisk kat med min helt egen STORHED!

Enjoy being you!

Love every little part of you because you`re amazing

Do it – promise me; you will find your soul! And only do what makes you happy!

I kærlighedens & sjælens navn Cecillia