Mit event den 28 juni 2014 gik fantastisk godt!

Mit event den 28 juni 2014 gik fantastisk godt!

Livsvejleder, life coach, mindfulness-instruktør, foredragsaholder etc.

Cecillia Winkler

Mobil; 61776217

 

I dag afholdt jeg mit gratis (den eneste gang) meditations & mindfulness-meditations-event i indre København!

Jeg glædede mig og holdt ½ times oplæg om b.la. effektiviseringen, - hvor meget den styrer mennesker og har stærk indflydelse på dem (nogle). Og at sjæle mere og mere mister forbindelsen til deres livskanal; kernen & sjælen!!

Fordi sjæle løber om kap med tiden!! Der er ikke noget at sige til at depressioner, angst og stress indfanger nogle eller for dens sags skyld mange i deres "edderkoppespind"....

Digitaliseringen er revolutionerende, og medfører at mange tror vi skal være "på" og online 24/7!! Og individers stræben efter at blive set og hørt via Instagram profilering og opdateringer på Twitter og Facebook m.m., hvor vi medrivende hører om folks "perfekte" liv

Hvad gør det egentligt ved et menneske på sigt??

Hvis vi ikke er "hjemme i os selv" søger vores tanker automatisk ud i den ydre verden, hvor vi inderligt søger efter et "quickfix," og køber f.eks. nogle bluser, tager en drink for at falde ned eller måske scorer en lækker mand eller kvinde som kan give os en tilfredsstillelse så vi føler os godt tilpas!! Denne hungren efter "at få en hurtig hvilen i os selv" er ganske kortvarigt...

Der er ingen som kan erstatte det du søger!!

 Indholdet - og det som er betydningsfuldt for dig i form af interesser, ægte værdier som giver mening for dig, en karriere som du brænder for, den eneste ENE mv. skal søges i dit eget indre hellige rum!!

Hvad mærker du? Hvad føler du?

Tomrummet vil komme på besøg hos dig og gøre dig rastløs, ked af det, trist, deprimeret, ensomhedsfølelse vil opstå, hvis du ikke ved hvem du er? Og hvad du vil? Og hvad du står for såvel fagligt, menneskeligt og udviklingsmæssigt etc.

Mindfulness - meditation  er den RESULTATSKABENDE virkning, som kan gøre en forskel for dig med vilje, medfølelse og dedikation og opbygning af praksis!!

Mine kursister var glade for øvelserne vi udførte på gulvet såsom åndedrætsøvelse, gå-meditation og kropsscanning -  den rene balsam for din SJÆL.

Jeg gentager succesen snart igen!

Jeg glæder mig til at betjene dig!! Kh Cecillia

 

En af mine kursister siger om mit forløb i dag;

"Jeg takker af hele mit hjerte for at kunne få sådan en gave i dag, Cecillia

Det har været fantastisk at nå dybere ind i sig selv, og blive opmærksom på sin

kerne!

Du har hjertet på det rette sted!

Tusind tak!"

Kærligst Izabela