Liv og glade dage.

Liv og glade dage.

Livsvejleder, life coach, mindfulness-instruktør, foredragsholder etc.

Cecillia Winkler

Mobil; 61776217

 

Der gik 3 dage hvor min lille blå rejsekuffert, og min taske stod og kiggede på mig - Og jeg kiggede på dem! Jeg havde svært ved at pakke mit tøj og tilbehør ud - fordi de påmindede mig om det fantastiske eventyr jeg lige har været på!

 

Jeg har egentligt ikke oplevet alverdens kunstmuseer, mødt verdens berømtheder eller for den sags skyld spist på fornemme restauranter! (Det er ikke ensbetydende med lykken)...

 

Jeg har tilbragt en uge sammen med min dejlige mand på Gran Canaria. Og haft en uforglemmelig og livsgivende uge med glæde, med varme og masser af fis og ballade!

 

Jeg viste verden hvem jeg er. Og jeg er sgu helt min egen!! En spasmager, en autentisk person kontra en ægte original!

Spanierne er varm glødende i deres hjerter, de er passioneret og de sætter pris på oprigtig glæde. (Og der eksisterer også det modsatte)!!

Jeg sætter også pris på menneskevarme og snaksagelighed! Måske er min sjæl ikke bestemt til det her land - da jeg tit og ofte møder fordomme på min personlighed, og skiller mig ud fra mængden; Jeg griner højlydt, jeg spørger endnu engang hvis budskabet ikke blev forstået, jeg snakker med gud og hver mand og jeg er meget bramfri!

Jeg har besluttet mig for at jeg vil være den person jeg er på godt&ondt! Jeg ved det ikke handler om mig, det handler om de mennesker som har modstand på min personlighed! Det betyder i praksis at der er tale om skyggesider!! Nogle mennesker ville ønske at de have modet og styrken til at udleve deres rigtige identitet!!

Mangfoldigheden lever og ånder i aller bedste velgående- især i de lande hvor solen stråler hver dag! (Og selvfølgelig er der også undtagelser)!

Det er virkelig livsbekræftende at møde mennesker som er åbne, vil føre en samtale om livets op&nedture, om deres beskæftigelser o. lign.

Det er liv! Det er eksistens! Det er fantastisk!!

Eksempelvis mødte jeg den rareste danske mand med sin forlovede og barn i Las Palmas - han var iværksætter og rejse til Gran Canaria en gang om måneden. Det udmøntede sig i nogle hyggelige samtaler i lufthavnen både da vi skulle rejse dertil og retur til Danmark! Og jeg fik hans visitkort som kan udligne sig i en dejlig middag med hans lille familie, facebookvenskab etc.

En dag jeg stod og manglede mælk til min kaffe - bankede jeg på inde hos naboen. Og inde bagved døren stod den smukkeste pige/kvinde fra Italien. Mælk kunne hun ikke tilbyde mig! Hun kunne til gengæld tilbyde mig et smil, venlighed og en gæstfrihed uden lige. "Hun sagde at hvis min mand og jeg nogensinde skulle aflægge Italien et besøg var vi hjertelig velkommen."

Tjenerne alias kvinderne og mændene som servede i frokosten restauranten -  nogle syntes det var evigt morsomt med det sjov jeg lavede med dem!!

Og stor var min taknemmelighed når de servede min højtelskede kaffe og toast med salat etc. til frokost! Jeg viste dem min velsignelse over den glæde de spredte, og stillede tit og ofte min tallerken, glas etc. op i baren!! De husker dig altid hvis du VISER DIT SANDE JEG OG ER TAKNEMMELIG!!

Jeg blev kendt på hotellet iblandt serveringspersonalet, og det er jeg umådeligt stolt og ydmyg over for! Vi kan nå langt med sjæle på verdensplan, hvis vi udviser respekt for det enkelte menneske i sig selv og for det arbejde de udfører!!

 

  1. Næste gang du skal til Syden o.lign så arbejd mentalt med at det er dit ansvar og din opgave at rydde op efter dig selv i flyet - jeg troede der havde været en teenagefest i flyveren for "hvad rager det mig mentaliteten" var med om bord!! Det er mangel på respekt at efterlade papir, flasker, tæpper og diverse skrald til rengøringspersonalet. Tænk hvis det var dig der skulle rengøre det!!!! Og smukke mennesker er også altid med om bord som tager handling på deres gerninger!!
  2. Et smil og venlighed kommer vi sjæle langt med det er gældende i alle af livets perspektiver!!
  3. Tak er kun et fattigt ord, -  og det gør en verden til forskel!!
  4. Hvis din taknemmelighed med nogle drikkepenge!
  5. Hvad du giver andre må du ikke forvente at få igen. Gør det af et rent hjerte! (I venskaber skal du have forventninger - vær aldrig bange for at give)....det er op til den enkelte sjæl at definere det