Jeg beder om flere originaler tak!

Jeg beder om flere originaler tak!

Livsvejleder, foredragsholder, mindfulness instruktør, life coach mv.

Cecillia Winkler

Mobil 61776217

Mine egne historier om de unikke sjæle, som sætter deres hat som de vil… Og citater fra kendte mennesker som er ligeså!

Altid var han i godt og glædesstrålende humør! Jeg vil altid mindes en klient jeg havde for mange år siden, fordi han var en original – og fremviste sit jeg, sine særheder og ikke mindst sine særpræg med den største og udtrykkeligste glæde;

Hver eftermiddag fik han en drink. Hver dag lavede han sjov med damerne, og jeg kunne altid høre ham på lang afstand; på grund af hans fantastiske og anderledes grin. Ja, han fyldte MEGET (HURRA FOR DET), og hvad så! Han gav mennesker så meget tilbage igen; En sjæl med karakter – gud hvor holdt jeg af ham. Jeg vil mindes ham med glæde i mit hjerte! (Det siger jeg)!!

Da jeg var barn skulle min far holde 50-års fødselsdag. Min far elskede jazz, – og derfor havde han i den anledning bestilt en trio, som skulle byde gæsterne op til dans. Klaveret skulle stemmes inden det var klar til denne store fest.

Helmer – var en bekendt til min far. Og havde du først stiftet bekendtskab med ham så vil du huske ham til evig tid. Det gjorde jeg i hvert fald! Helmer var en meget dygtig pianist, og havde fået til opgave at stemme klaveret – det var hans speciale udover hans store musikalske talent! Helmer havde dog et problem, og det var hans alkoholisme – det forhindrede ham ikke i at være et stort talent til at udfærdige begge opgaver! Jeg havde den dejligste dag med Helmer, – og fik leveret den bedste jazz musik! Sikke et natur talent! Jeg har aldrig glemt denne dejlige mand – og tænker tit og ofte på ham! Helt sin egen spillemand..

Jeg tror det havde gjort det nemmere for mig, hvis jeg i tide havde indset, at jeg var en original. Jeg forestiller mig at jeg ikke villet have været så ulykkelig, hvis jeg havde tænkt “Rie du er noget særligt. Du skiller dig ud- Og det er godt” Citat skuespilller Anne Marie Helger. Magasinet, Lime august 2013 nr. 8.

Hvis du blot er en skabelon som andre, så er du gennemsigtig. Vær aldrig bange for at stikke ud. Sørg for at indrette din sjæl og din person med de skills og de værdier, som du synes, er vigtige og smukke. For det er dig der skal leve derinde. Og tro mig hvis Lacoste-fjolserne ikke kan se, hvor smukt du bor. Så er det meget nemmere at finde dem, der synes at der er smukt i din sjæl, end at tage ud og finde nye møbler – og lave dig selv om! Citat tv-&radiovært, skuespiller Signe Lindkvist. Magasinet, Lime august 2013 nr. 8.

Hvad synes du?

Hvad giver det dig som menneske “at være lige som alle andre”?

Hvordan vil dit liv tegne sig, hvis du ikke tør vise verden hvem din sjæl virkelig er?

Hvad giver det dig at skille dig ud fra mængden, og vise dig og din sjæl i fuldt blomstrende flor?

Kom frisk i gang med en debat?

Hvad er egentligt det værste der kan ske ved det?

Glad dag til gud og hver mand i Dannevang!!

Knus Cecillia <3 <3 <3

 

Blomster påminder om os at vi skal give os selv masser af kærlighed, masser af vand, masser af næring og gødning til den sjæl som er DIG. Citat livsvejleder Cecillia Winkler