Hvornår byder du op til din næste?

Hvornår byder du op til din næste?

Livsvejleder, life coach, mindfulness-instruktør, foredragsholder etc.

Cecillia Winkler

Mobil; 61776217

 

Verden bliver mere og mere overfladisk- og dette ses i kraft af at folk bruger den revolutionerende elektroniske platform som aldrig før! Cyperspace er blevet folks foretrukne "ven," - og fokus er henkastet på dette forum. Vi chatter, skriver, samtaler, spytter billeder ud på de sociale medier hver evigt eneste dag!

Dette kan udforme sig i at kontakten mennesker imellem bliver formindsket. Samtalen bliver mere og mere overfladisk, og på et eller andet tidspunkt er den måske ikke eksisterende!

Hvilken betydning har det for befolkningen?

Dette vil efter min stærkeste overbevisning udmønte sig i ensomhed, psykiske sygdomme, selvmord, depression, at sjæle mister sig selv (i henhold til det enkelte menneskes fysiske og mentale ressourcer).

Vi sjæle er ikke skabt til at være alene! Vi har brug for hinanden på den ene eller anden måde!

Nye livsgivende venskaber kan opstå hvis du er åben i dit hjerte og sind, og giver dig tid til at lære et nyt menneske at kende! Et bekendtskab kan opstå og måske blive til en ny løbemakker! Eller du kan bidrage til at gøre et andet menneskes dag god med et kompliment!

Jeg udfordrede mig selv, og fik et mobil nr på en afrikansk kvinde som jeg arbejdede sammen med i nogle timer. Jeg fandt hende tiltalende og behagelig; tænkte hende kan jeg lære noget nyt af f.eks. kultur; så en forestående kop kaffe ser jeg frem til!

En dag befandt jeg mig i Matas; og en frisk ung homoseksuel fyr inviterede mig på en kop kaffe så det glæder jeg mig til

Hvad tænker du om ovenstående?

Hvad skal der til for at du giver noget næstekærlighed til en fremmed i dag?

Og hvordan vil du have det med dig selv når du har gjort det?

Hjertelig fornøjelse med det!!

 

Kh Cecillia