Hvorfor har vi brug for at efterleve denne medieliderlighed?

Hvorfor har vi brug for at efterleve denne medieliderlighed?

Livsvejleder, life coach, mindfulness-instruktør, foredragsholder etc.

Cecilia Winkler

Mobil; 61776217

 

Relaterende til min artikel "Længe leve egoismen" som jeg udsendte den 14 september 2014, som ganske kort fortalt omhandler den stigende eksponering af det enkelte menneske i sig selv; igennem de sociale medier såsom Facebook, Google +, Twitter, Estagram etc.

Jeg blev inspireret via Tv avisen sidste fredag på baggrund af deres tema "Narcissister florerer globalt."

I den forbindelse vil jeg komme ind på flere detaljerede ting, som jeg synes er væsentligt, og relevant for alle sjæle her i andedammen; både i forhold til den udvikling som præger os alle. Og også ud fra den betragtning, -  at du og jeg har et valg -

Et valg der handler om at stoppe op, og sige fra over for noget som er usundt ift. dig selv og menneskeheden!!

Det er som om det er vigtigt for det enkelte menneske at vide, hvilken farve du har på dit sengetøj? Det kan jeg med største sandsynlighed få bekendtgjort på den elektroniske platform Instagram!

Det er også temmelig informativt at vide, hvilken læbestift du har på til morgen? Hvilke sko du bærer?

Og at du har den helt rigtige in taske i hånden?

Jeg trækker stadigvæk vejret, og tænker hvad er den dybere mening med det?

Hvorfor skal vi ses og høres hele tiden?

Hvorfor skal vi være online 24 timer  -  7 dage om ugen?

Hvorfor skal jeg absolut vide hvor du befinder dig lige nu? 

Giver det opmærksomhed at vide at du pt. befinder dig i Randers Regnskov?

At du bruger størrelse 38 i sko, og at du bruger g-streng, fordi så ved du det?

Hvad skal den personlige samtale så omhandle i praksis? Når vi mødes til den efterlyste dampende kop kaffe!

 

Fortrolighed er det et fremmedord som vi skal begynde at lede længe efter?

Fænomenet tillid er det noget som engang eksisterede, og som vi skal finde et nyt forståelsesbegreb for?

 

Handler det her samfund i bund og grund om; at overgå og overstige hinanden både økonomisk, materielt, menneskeligt, intellektuelt, venskabeligt m.m.

"Se jeg har større bryster end dig?"  "Se jeg bor meget pænere end dig, og oven i købet med sund udsigt, og det helt rigtigt postnr?"

"Jeg er en bedre mor end dig?" "Mine børn har det rigtige mærke tøj på?"

"Jeg er en superkvinde, jeg bager økologiske boller, jeg driver selvstændigt firma online, jeg er den perfekte elskerinde, jeg elsker at være værtinde, og vise alle mine materielle ting frem, for det viser en del om hvem jeg er som menneske?"

Er vi ved at skrive en ny Barbie&Kent roman? Min devise er at vi sammenligner os med andre sjæle, og får et "drømmebillede" af en person som vi gerne vil agere og være i praksis, fordi vi ikke er tilfredse med den person vi er såvel indvendig som udvendig!!

Er oprigtighed blevet en skrøne? Tør vi ikke vise hvem vi er? Er din selvtillid forsvundet som dug fra solen? Og er selvværdet gravet ned i baghaven?

Kører det så godt for os?  At vi "gemmer" vores identitet "the - real - you" bag vores smarte biler, vores computerlignende Iphones som nærmest er blevet en erstatning "for det dybe og gode venskab."

Guderne skal vide at 8 ud af 10 mænd/kvinder/børn kigger på den i døgndrift, - som om det er det eneste eksisterende i denne verden!

Jeg mener personligt at et eller andet er riv-rav-rustende galt, når vi skal ses og høres hele tiden!  Og vi vil gøre hvad som helst for at få den opmærksomhed enten i form af at fortælle; om din depression til et forum du ikke kender, eller lægge pornografiske billeder ud på de sociale medier etc.

 Det " perfekte" samfund bliver eksisterende om nogle få år! Så er jeg overbevist om at veninde samtalen bliver til vi ses på facebook! At handicappede sjæle langtfra ses i bybilledet mere, at de skæve eksistenser er hoppet i paradiset, at dyrene er i engleland, at sjælene er hoppet i havnen, at homoseksuelle sjæle er flyttet til Amerika, at mennesker med nedsat funktionsevne ikke bliver født mere. Da vi på et tidspunkt kan "designe" vores små babyer selv, og få dem som vi vil have dem. At tilsvarende typer som forfatteren bag denne artikel Cecillia Winkler"jeg er sgu min egen og går imod strømmen" kommer til at eksistere på en anden planet!

Vi kommer til at ligne hinanden mere og mere, vi kommer til at sige de samme ting !Bliver vi klogere af det?

Vil det på sigt lære os noget om os selv og livet? Det bliver den samme grammofonplade som kører i ring både hos dig og mig?

Har du nogensinde spekuleret på hvor fantastisk MANGFOLDIGHED egentligt er?

Forskellige sjæle, forskellige hudfarver, forskellige seksualiteter, forskellige meninger, forskellige sprog, forskellige leveformer&boformer, forskellige handicaps, forskellige tanker, forskellige autenticiteter, forskellige sjælelige og karismatiske mennesker etc.

Mange ældre mennesker har brug for din hjælp, når talen falder på digitalisering ift. at indberette moms, skat etc.

Nogle handicappede mennesker har brug for at du hjælper dem med at lave mad, og får en god vennesnak. Du har måske brug for en, som er god til matematiske ligninger, og tilfældigvis bor der en udlænding over for dig som er revisor...

Nogle gange er hjælpen lige i nærheden? Det handler om at få et åbent sind, og smide fordommene ud af vinduet!

Ja, vist skal du passe på dig selv - giv mennesker en chance, lad fordømmelsen ligge - brug din intuition!

Nogle gange kan en fremmed sjæl faktisk blive din ven. Og ting tager som regel tid. Igen afhænger det af hvem du er som menneske, kemi og indstilling? Den sundeste udvej er at have sig selv med på rejsen, og så er det fuldstændig irrelevant om det tager 2 dage eller 5 uger at få opbygget et nyt spirende og nærende forhold!!

Vejen til at opnå et dybt kærlighedsforhold til sig selv; starter med at du nærer, elsker, behandler "dit indre barn" med respekt, velsignelse, varme, tryghed og kærlighed!

 

Vi har alle "et indre barn" som i tidernes morgen ikke fik den anerkendelse på rette tid og sted, og dette udmøntede sig i et svigt.

Vi har alle "et indre barn" som havde brug for at få at vide; at du var/er god nok som den du er på daværende tidspunkt!

Vi har alle "et indre barn" som i tidernes morgen skreg efter den kærlighed og tryghed, som du så inderligt længtes efter. Og det er den du savner nu og har brug for!

Barndomme er forskellige; Vi har alle brug for at være elsket!

Du vælger selv hvordan og hvornår du vil give "dit indre barn" ren kærlighed;

 

Du kan f.eks. sige "Jeg nærer mit indre barn med massere af varme, massere af kærlighed, massere af lys" og" mit kære dejlige indre barn jeg elsker dig dybt, inderligt og meget højt!"

Dette er en gave til dig; så i stedet for at poste det ene billede efter det andet på Instagram er det langt sundere og mere vedvarende på sigt; at finde tid og rum med "dit indre barn" og dig selv. Frem for at hige efter andre menneskers anerkendelse!!!

Knus Cecillia