Hvordan kommer du tættere på din kerne & sjæl!

Hvordan kommer du tættere på din kerne & sjæl!

Livsvejleder, life coach, mindfulness instruktør, foredragsholder etc.

Cecillia Winkler

Mobil 61776217

HUSK; “At forstå, at det er din sjæl, der giver dig liv, hjælper dig til at værdsætte den formidable livskraft, som er dig” Citat amerikansk spirituel lærer & forfatter Sonia Choquette

 

Krop, sind og sjæl hører unægteligt sammen, og kan på ingen måde adskilles! Når du har det godt med dig selv, vil din sjæl, sind og krop være kongruente. Og dermed være i overensstemmelse med hinanden i forhold til dine tanker, ord og handlinger!

Så vil du lyse op, og have en fantastisk udstråling! Fordi du er i harmoni med den du er inderst inde i din sjæl!

Det tager tid at pleje sig selv, – og i det hele taget komme tættere på din kerne! Mange mennesker vil så gerne bruge tid på andre menneskers fysiske og psykiske velbefindende - (og komme med dyrebare råd), børn og praktiske gøremål ja, endda investere tid på rengøring af fryseren. Når talen falder på den enkelte person: kan vi enten ikke finde tid, overskud eller begejstring over at investere tid i os selv!!

Som regel fordi vi mangler næring og kærlighed til at elske os selv, som den autentiske og dejlige person vi er både med de positive og negative sider!

Nej, det er ikke nogen nem opgave! Og sværere behøver det heller ikke at være! Gå til opgaven med et åbent sind, og villigheden til at lære – så vil det tilfalde dig langt nemmere! Meditation er svaret på at nå længere ind til din kerne, og mærke efter hvad der føles ægte for dig- i forhold til de forskellige valg du skal træffe i dit liv!

Sæt dig et sted hvor du føler der er rart, og hvor du virkelig holder af at være!

Du skal være helt alene. Luk dine øjne og træk vejret helt ind/eller op i næsen, og pust ud så du mærker det helt ned i maven! Fortsæt vejrtræknings proceduren i to minutter.

Tankerne vil i opstartsfasen fare rundt i hovedet på dig! Og de kommer vandrende som tinsoldater… Det er helt naturligt. Du skal lære at det er dig der styrer dine tanker, og ikke omvendt!

Byd dine tanker såvel de gode og dårlige hjerteligt velkommen i dit indre (du skal ikke blive irriteret, når de kommer på besøg…) Og gå tilbage til udgangspunktet dit åndedræt. Dit ego bliver bange og forvirret, – fordi de ikke har praktiseret meditation før – og passer i realiteten på dig!

Det er vigtigt du har et anker det betyder at du har en rettesnor som fastholder dig i din meditation - enten kan det være dit åndedræt, et indre smukt landskab, en sten du sidder med i hånden.. Tankerne vil komme igen og igen indtil du kan kunsten ud i meditation! TÅLMODIGHED ER EN DYD!

Denne tilvænnings form kan tage tid at indøve – vær nænsom og kærlig mod dig selv! Udvid minutterne uge for uge dvs. at i den første uge mediterer du i 2 minutter, hver eneste dag om morgenen, inden du skal af sted på job etc . I den anden 4 minutter, i den tredje uge 6 minutter./Gør hvad der føles rigtigst for dig. Etc. TING TAGER TID.

På denne måde har du dig selv med, og på et tidspunkt er det helt naturligt for dig at praktisere meditation! Jeg vil anbefale at du max. mediterer 20-30 min! (Når du kan det på klokkeslæt)!! Du er direktøren i dit eget liv så you decid!!

 

I næste uge vil jeg komme ind på, hvordan du kan kontakte din intuition/din sjæl/dit hjerte. Herved kan du lære at navigere i dit eget liv, og gøre det som kun føles sandt for dig.

 

 

HELD OG LYKKE MED AT NÅ VEJEN TIL DIN RIGDOM – DIN SJÆL

 

<3 <3 < 3 Cecillia