Hvordan er din sjæl?

Hvordan er din sjæl?

Livsvejleder, life coach, mindfulness-instruktør, foredragsholder etc.

Cecillia Winkler

Mobil 61776217

Her til et tidligere foredrag i Ringsted i år, hvor jeg fik motiveret nogle dejlige kursister til at tænke mere over, hvad de egentligt bruger deres liv og dagligdag på?

At tilbringe din tid med en mand, eller for den sags skyld en kvinde som dræner dig for energi, og som slukker for din sjæl! SET UD FRA MIT PERSPEKTIV; ER LIVET FOR KORT TIL DET! HVAD MENER DU?

Og din sjæl er din skaberkraft. Den der holder dig i live. Den som får dig til at folde dig ud både på det kreative, menneskelige og blomstrende plan, når du vel og mærket tager den alvorligt og tager hensyn til den.

At du ikke tager eksempelvis job i en børnehave, hvis du ikke er til råb og larm. Og derimod får et job hvor der intet støj er!!!

Har du nogen sinde overvejet hvordan din sjæl er skruet sammen! Eksempelvis er du en team player når talen falder på karrieren, eller arbejder du helst solo? Kan du håndtere mange bolde i luften? Eller arbejder du helst solo, fordi mange mennesker stresser dig, og du fungerer bedst med at klare en ting ad gangen?

Hvordan finder du ud af hvilken sjæl du har? Ved at gå på opdagelse i dig selv & din sjæl! Ved at gøre meditative ting med dig selv?

Gå en tur i haven og duft til blomsterne

Gå en tur i skoven

Vær stille

Mediter

Hør beroligende musik

Og tag en lille notits bog med, når du skal finde ud af hvem som egentligt gemmer sig bag din sjæl?

Skriv ned om du fyldes med glæde eller irritation når du er sammen med mange mennesker/få mennesker!

Hvordan vil du nære din sjæl?

Og hvad skal der egentlig til for at du tager dig selv og din sjæl alvorligt?

Så du bliver denne glade, og levende kvinde eller mand som andre ikke kan stå for!

Kh Cecillia <3 <3 <3