Hvordan du finder en sjæleven/kæreste.

Hvordan du finder en sjæleven/kæreste.

livsvejleder, life coach, mindfulness-instruktør, foredragsholder etc.

Ccecillia Winkler

Mobil 61776217

 

En sjæleven er et menneske som du har en stærk samhørighed eller forbindelse med; ikke kun i romantisk forstand. Det er også ment rent venskabeligt. Du kan have op til flere sjælevenner! Nogle gange er det nytteløst at sige noget på baggrund af; at vedkommende allerede kender svaret på den andens usagte ord.

Med inspiration fra Lauren Thibodeau

 

Lauren Thibodeau er professor ved Atlantic University, og ligeledes autoriseret terapeut med klinik i New York! Hun har skrevet bogen "Fødte sjælevenner," og heri kommer hun ind på de tre forskellige kategorier som findes ift. en sjæleven;

 

Den karmiske forbindelse;

Grundreglen for en karmisk forbindelse bygger som regel på problemer som ikke blev løst imellem Jer i et tidligere liv! Eller en person som du er tiltrukket af m.m.

Dette kan i praksis betyde at din sjæleven vil udfordre dig både positivt og negativt, og fylde meget i dit liv;

 

Nogle gange er det dig som er til eksamen (du lærer hvordan du skal skabe balance), - andre gange er det dig der afholder eksamen (ift. at skabe balance).

 

Din tålmodighed bliver udfordret!

 

Balancepartneren;

Kigger vi over i den anden boldgade er betegnelsen "balancepartneren" lig med harmoni, oprigtig glæde og begejstring over din vens succes i tilværelsen. Alt lige fra jobforfremmelse til et lykkeligt ægteskab etc. Og det er ren ægthed dvs. at balancepartner med et åbent hjerte kan glæde sig på dine vegne uden selv at være gift, have et langt bedre job etc.

 

"Karmiske forbindelser" kan på sigt eller med tiden udvikle sig til "balancepartnere," når livets indbyrdes udfordringer er blevet bearbejdet, sagte ord er tilgivet og livet har fået en venskabelig og hjertelig drejning!!

 

Hjertevenner;

Terapeuten Lauren Thibodeau udtaler sig om at at "romantiske sjælevenner" pr. definition er hjertevenner!

 

Det er nærliggende at tro at "den eneste ene - i romantisk forstand" hele tiden er" rundt om hjørnet"..

Der findes ikke en perfekt og skæbnebestemt partner for dig!

 

Vi er ikke skabt til at være alene, og tro flytter som bekendt bjerge. Derfor er det hensigtsmæssigt at se nærmere på de potentielle partnere du omgås, og mødes med "i den store hvide verden"! Vær opmærksom på følgende;

 

1)Være på samme bølgelængde sjæleligt

2)Være på samme bølgelængde fysisk

3)Være på samme bølgelængde følelsesmæssigt

 

Kernen i Jeres forhold er sjælen, det fysiske og følelsesmæssige, værdier og interesser;

Hvilke værdier har I tilfælles? Madlavning, natur og respekt.... Det er velkomment at have andre interesser også, der skal bare være en fælles rød tråd så I er forbundet til hinanden i størstedelen af Jeres interesser!!

 

Det er også betydningsfuldt for Jeres lovelife at der er ligevægt i skålen... det vil med andre ord sige at Kurt måske elsker at holde havefester, og være sammen med mange mennesker rent selskabeligt.

Lotte hans viv er mere tilbageholdende,  en læsehest og indadvendt - så hun holder sig lidt i baggrunden!

 

Til gengæld elsker Lotte det tilbagetrukket liv, og sit job som forfatter; hun sysler med de hjemmelige pligter etc.

Hvorimod Kurt rejser rige og lande rundt ift. sit job. Og er hver dag i kontakt med mange mennesker! De supplerer hinanden godt i forhold til deres personlighed. Og accepterer deres egenskaber på godt og ondt!!

 

Hvordan tiltrækker du de lækre sild/hajer altså din sjæleven/kæreste

En sjæleven kan komme pludseligt ind i dit liv både som karmisk forbindelse, balancepartner og hjerteven. Og en karmisk forbindelse kan med tiden udvikle sig til en balancepartner/hjerteven!

 

Glem alt om skostørrelse, penis længde, bh størrelse, hårfarve, indtjening, postnr etc. Fokuser på følelsen, og det føromtalte indhold ift. sjælen, den fysiske tiltrækning etc. (Se ovenstående i hjertevenner).

 

Hvilken følelse opstår der i dig når du er sammen med dit livs udkårne?

 

Hvilke ting laver I sammen? Og hvordan agerer du i de situationer; føler du glæde eller ked-af-det-hed?

 

Hvad betyder han/hun for dig?

 

Brug dit hellige rum - brug stilhed - mærk din intuition og den kan fremkomme i drømme (andre mennesker er altid involveret i dine drømme -  husk de drømme handler om dig), en tanke kan komme til dig lige pludseligt, mærk din mavefornemmelse etc.

 

 

Gid kærligheden må være velsignet i dit liv;

 

Varme hilsener Cecillia <3 <3 <3