Hvem er du egentlig under alle dine forsvarslag?

Hvem er du egentlig under alle dine forsvarslag?

Livsvejleder, life coach, mindfulness-instruktør, foredragsholder etc.

Mobil 61776217

Når vi altid farer derud af med aktiviteter, jobs, ledermøder, telefoner som kimer i døgndrift mv. så mærker vi aldrig hvem vi er! Måske er det også meningen at vi ikke skal mærke os selv! For er det egentligt moderne at gøre det?

Flere unge piger/kvinder har ondt i livet. For i dag skal vi tilnærmelsesvis kunne klare det hele! Og kan vi det når vi er kede af det, ikke ved hvem vi er som menneske og hvad vi dybest set vil med vores liv. VORES LIV!

Det kan gøre ondt at mærke os selv! Vi kan komme ud på et "farligt land" - hvor vi ikke ved om vi kan bunde eller om vi skal græde!

Selvfølgelig skal vi mærke os selv - og hvem vi er som menneske! Hvis du ikke gør det? Hvem gør det så!

Vi skal reagere og forholde os til det vi mærker og fornemmer i vores indre! Hvis vi ikke kan se det mørke, hvordan skal vi så forholde os til solen og lyset?

Jeg forstår godt at det kan være hårdt at mærke følelser, som slår så hårdt at vi tror at der er noget galt med os!

Følelserne banker på for at blive mærket, set og anerkendt. Via tårerne opnår vi forløsningen. Og det som gjorde så ondt er blevet healet.

Jeg har selv mediteret i 10 år. Og tro mig jeg har kigget dybt ind i mig selv. Og jeg accepterer at der er dage hvor jeg ikke rummer at gøre det. Og ligeledes er der mange dage, hvor jeg er åben over for at studere, mærke og sanse mit indre liv.

Jeg brænder for meditation og mindfulness - og lærer unge piger/kvinder mellem 20-30 år at komme hjem i sig selv igennem meditation & mindfulness!

Det jeg berører i mine sesssions med de unge piger er;

Jeg lærer dem at opbygge en vedvarende meditations-praksis

Jeg lærer dem at det mørke ikke er farligt - det er blot et udtryk for at du måske har været for stærk i for langt tid. Eller du reagerer på noget som var usundt i dit liv. Et gammelt mønster kan også være iboende i dig. Det skal ændres så du bliver en lysere gave til dig selv!

Jeg inddrager energi-øvelser så frygten ikke fylder i dit indre rum.

Jeg viser vejen til næring af dit indre barn.

Hvordan du varmer din krop op med kærlighed så forstyrrende ubalancer og blokeringer rent faktisk forsvinder.

Jeg lærer dig at styre og disciplinere dine tanker. Og du får indsigt i gamle programmeringer.

Når tankemylderet kommer flyvende så anvender vi tankeskemaer for at det bliver minimeret. Og nye livsgivende bekræftelser skal på banen for at nye tankestier kan indlægges i dig.

Selvværds-øvelser anvendes også. Så det bliver forfinet og kan mærkes i dit indre.

Jeg lærer dig at respektere dig selv - med alt hvad du indeholder. For er din tone hård og brutal så kommer det til udtryk i både dine tanker, følelser og handlinger. Og det vil ødelægge dig og din dag.

Nærværs-øvelser bliver også flittigt anvendt så nuet bliver et nyt frugtbart sted for dig/Jer.

Jeg elsker at hjælpe, støtte og guide disse piger. For jeg ved forskellen kan både smages og mærkes for dem!

Må din dag blive glad og rig!

Cecillia har et stort hjerte! Hun er god til at formidle sit budskab! Jeg har været på meditations & mindfulnesskursus, og har fået mange gode redskaber til at komme videre! Hun kommer med konkrete redskaber/indsigter som du/I kan bruge på at få et bedre liv! Jeg kan på det stærkeste anbefale Cecillia både som meditations/mindfulness/coach træner for dig der vil have et bedre liv! Og du får støttende redskaber så du kan tackle dine egne problemer! Simon Brix, kursist

Kh Cecillia Winkler