Hvad er årsagen til at vi tit og ofte frasorterer os selv!

Hvad er årsagen til at vi tit og ofte frasorterer os selv!

Livsvejleder, life coach, mindfulness-instruktør, foredragsholder etc.

Cecillia Winkler

Mobil; 61776217

 

Jeg tror grundlæggende på at mange mennesker fra barns ben er født ind i den tro at vi ikke skal tro vi er noget! Og gud forbyde den som tror han/hun ER NOGET! Janteloven er påklistret mange menneskers efternavn.

TRO, OPDRAGELSE er som to uadskillelige fænomener som følges ad i tykt og tyndt. Og når den indstilling bliver en inkarneret del af vores barndoms & ungdoms-ophavsland. Hvorfor skulle vi så fjerne os fra den?  Det er det de fleste mennesker tror på.

Jeg synes ikke det "fundament" er bæredygtigt ift. vores egen personlige og videre udvikling. Fordi når vi ikke skal byde os selv det bedste ift. Jantelovens reglement. Hvordan skal vi så tilstræbe os noget succesrigt, sundt og nærende for os selv?

Jeg er selv født og opvokset med den tro at vi skal arbejde hårdt, og helst mange timer om ugen. Tilnærmelsesvis bukke for andre før du bukker for dig selv! Min egen far arbejdede alt for mange timer hver uge, og det gav rynkerne i hans ansigt også udtryk for!

Har du nogensinde iagttaget en gudinde - bare et billede! Hvor rolig og inspirerende hun er at se på. Hun tager det hele oppe fra og ned.

En gudinde er hende som sidder på dronninge tronen. Dybt hvilende i sig selv. Og nyder sin tilværelse uden at tænke for meget over tingene, og endda uden at bekymre sig.

Hun ved hvad hun vil. Og hvad hun ikke vil byde sig selv. Mon ikke vi alle kan lære noget af gudinden som vil tjene sig selv på allerbedste vis. Og vil udleve sit hjertets visdom , missioner og lærdom til andre, som kan lære af hendes formidable livskraft og saft.

Og hvordan gør vi så det? Ved at læne os op ad hende! (Hænge et billede op ad hende evt. på dit køleskab eller hvor du mest befinder dig). For at mærke hendes ro og at være tro mod den hun er.

Når vi bevæger os ud i naturen - kan vi finde svar på det som betyder noget for os, og giver mening.

Giv tid og giv plads til at det rigtige svar lander hos dig. Tag en notitsbog med, og spørg dig selv hvad dit job giver dig? Hvad det betyder for dig? Og i hvilke situationer denne glæde kommer til udtryk? (Undersøg det nærmere, når du står ude på arbejdspladsen, og skal finde dit oprigtige svar. Du mærker energien er den høj eller lav. (Og vi har alle dårlige dage, så glem det, hvis du ikke er i en god tilstand).

Derudover kan du også finde svar i dig selv, når du gerne vil finde det som giver dig glæde. Nedskriv det i en bog. Og hav tålmodigheden med dig. Fordi det kan være vanskeligt at spørge sit hjerte - hvis det er fremmedgjort for en.

Des mere du træner at tale med dit hjerte des bedre bliver du også til det.

Og husk at være alene med dig selv.

Rigtig god fornøjelse.

Kh Cecillia