Har du nosser til at smide fordommene i toilettet? Jeg skyller gerne ud!

Har du nosser til at smide fordommene i toilettet? Jeg skyller gerne ud!

Livsvejleder, life coach, mindfulness-instruktør, foredragsholder etc.

Cecillia Winkler

Mobil 61776217

Uanset om vi er jantelovsmennesker, hr og fru Danmark, mennesker som går MED STRØMMEN og ikke mindst sjæle, som går IMOD STRØMMEN kan jeg med største sandsynlighed konkludere på fællesskabets vegne; at vi samlet set godt kan nå til enighed om, at negativitet æder positivitet op!

Så kan vi rigtigt klappe hinanden på skuldrene, og deri have et fælles forum!

Når talen falder på mennesker som er helt deres egen ligesom katten, som er originaler (og jeg kan ikke sige det nok – jeg er stolt som en pave over at jeg kan sætte denne titel på mit visitkort.) Hvis jeg ikke er det, hvem er så? Og jeg skriger ud til verden hvem jeg er, fordi jeg gemte mig i mange mange år bag en facade!

Og det ved jeg der også er mange andre der gør! Og det er på ingen måde acceptabelt!

Sjæle som er transseksuelle og inderligt ønsker en anden identitet, idet de ikke kan leve i deres egen krop! Hvor mange individer kigger egentligt bag det menneske som gemmer sig bag den transseksuelle?

Mænd som springer ud af skabet, og erklærer deres kærlighed åbenlyst til en anden mand, hvor mange anerkender den sjæl som “gemmer” sig bag den homoseksuelle?

Eller for den sags skyld mennesker som er Jehovas Vidner, og har viet deres liv til denne religion! Hvem ser egentligt hvilke mennesker som er bag deres religion?

Livsvejleder Catherine Winkler Kruuse

Med udgangspunkt i disse to forskellige kategorier (går imod strømmen og går med strømmen) kan vi hurtigt konstatere, at hvis du forestiller dig en masse mennesker som kommer marcherende i samlet flok. 48 sjæle ud af de 50 medvirkende har grå trøjer på. De sidste to enkeltstående mennesker bærer røde bluser!

Hvilke individer tror du fremtrækker opmærksomhed??

Naturligvis de røde!!

At gå med strømmen betyder i min verden at du som menneske finder det trygt og behageligt at være i en gruppe, hvor der efter sigende er nogle frontkæmpere – som bestemmer og udøver beslutninger på gruppens vegne!

Du kan være iblandt mængden uden at blive lagt mærke til hvem du er som menneske! Være usynlig – du er medlem af en gruppe som er bestående af mennesker som har forskellige personligheder. Alligevel er deres tilværelse, identitet på en eller anden måde sammenlignelige!

At gå imod strømmen er ikke for sarte sjæle…. Det kan sammenlignes med en svømmetur ude i oceanet, hvor du skal nå i land med strømmen som modarbejder dig og din krop!

Som nævnt hedder jeg ikke Winkler for ingenting! Vi har nogle stærke gener, og vi har en stærk livsvilje. Denne ukuelige vilje til livet, min tro, håbet og at være hvilende i det menneske jeg er på godt og ondt (blev en udlevelse og realisering efter en bryllupsrejse til Amerika sammen med min dejlige mand for snart to år siden) har været de såkaldte ingredienser som har resulteret i, at jeg har rejst mig igen og igen!

For noget af det nemmeste er at være fordømmende og pege fingre ad mennesker som viser deres JEG FOR FULD KRAFT!

Skyggesiderne – længe leve. “Jeg tør være mig! Grunden til at du har modstand på min personlighed handler udelukkende om ; at du ville ønske at du havde styrken og modet til at være “nøgen” – dvs. dig!”

I stedet for at se folk som er anderledes som en gave! Tænk vi kan lære noget af hinanden! Vi kan give noget dyrebart til hinanden! Det kræver respekt for det enkelte menneske! Fordommene, janteloven, normerne de skal udryddes og bortskaffes!

Et åbent sind er langt mere bæredygtigt når relationer skal opbygges! Ærlighed, vedholdenhed over for det ukendte og det fremmedgjorte!

Start i dag – det er aldrig for sent at søsætte nye sejl, og nye livsgivende projekter som er til gavn for hele Danmarks mangfoldighed!

Og jeg indrømmer det blankt, jeg er provokatør med stort P! Jeg vil gerne rykke ved folks grænser! Jeg vil gerne udfordre dem! Med kærlighed for øje!

De bestemmer naturligvis selv, om de vil rykke på deres udvikling eller ej <3

Livsvejleder Catherine Winkler Kruuse

Det er til tider en ensom rejse at være fuldt autentisk. Jeg tager det med fordi jeg vil være mig uanset de odds jeg møder på mit livs landevej!

Livsvejleder Catherine Winkler Kruuse