Hagler stressen ned over dig!

Hagler stressen ned over dig!

Hagler stressen ned over dig!

I dag er det moderne at løbe stærkt! Vi har travlt som aldrig før, og skal nå en masse ting både ude på arbejdspladsen og derhjemme.

Vi skal leve op til normen omkring at løbe hurtigt for reglementet ude på arbejdspladsen er at vi skal nå tingene på rekordtid!

Det kan medarbejderne mærke i den grad da de fleste prøver at følge med så godt de kan! For nogle menneskers vedkommende sætter det en stopklods for dem da ikke alle mennesker kan rumme at have mange bolde i luften på en gang! Og derfor sætter det sine spor for nogle menneskers vedkommende!

Nogle mennesker begynder at glemme ting, de kan ikke få vejret, nogle bliver uligvægtige, trætte, irritable, har hukommelsesbesvær, koncentrationsbesvær, bliver angste m.m.

Der er mange symptomer på stress, og disse skal man tage alvorligt!

Nogle mennesker går hele vejen uden at mærke sig selv, og overhører deres stress signaler! De indser det ikke før de falder om!

Stress er en tilstand som bliver forværret hvis man ikke tager den alvorligt! Derfor er det vigtigt at stoppe op i tide, og blive behandlet for sin stress, inden den sætter dybe spor i en!

Det er en kendsgerning at ingen kan holde til at løbe så stærkt ude på arbejdspladserne som det er almindeligt at gøre! Og det er en umenneskeligt kamp at skulle leve op til de standarder, som kommer fra en højere magt nemlig politikerne.

Derfor er det vigtigt at få hjælp og rådgivning i tide så du kan komme stressen til livs!

Jeg er barsbehandler og hjælper mange mennesker med at komme af med deres stress! (Bars-behandling er en blid og nænsom "massage" hvor du vil opleve en effektiv, blid og rolig behandling).

På hovedet har vi 32 punkter eller "bars" for eksempel healing, krop, seksualitet, penge, kontrol, håb, drømme og kommunikation! Ved en let berøring aktiveres disse punkter, og ved at tillade energi at løbe igennem dem frigøres den elektriske ladning, som holder på de overvejelser, tanker, ideer, overbevisninger, beslutninger og følelser som du har samlet og gemt gennem hele livet.

Bars er også en teknik der aktiverer gamle tanke og forestillingsmønstre, som begrænser dig i at være autentisk på en let og blid måde.

Access Bars hjælper og reducerer mennesker med stresssymptomer, følelsesmæssige udfordringer, selvværd, søvnproblemer, folk med adhd, børn, særligt sensitive m.m.

Denne behandling kan varmt anbefales, da den har hjulpet mange mennesker med at komme af med deres stress. Det skal nævnes at det kræver en del behandlinger at komme stressen til livs. Det æfhænger af det enkelte menneskes stress situation!

Det er en fantastisk behandlingsform, som vil gøre en forskel fysisk, mentalt og psykisk.

Kh Cecillia Winkler