Livsvejleder, lifecoach, mindfulness-instruktør, foredragsholder etc.

Cecillia Winkler

Mobil 61776217

 

Jeg satte mig ganske uforstyrret med min kaffe på Cafe Mormors i Bredgade nr. 45. Og ventede på mine veninder!! Jeg var ikke helt alene – bilerne hastede videre i deres søgen efter at nå deres arbejdsopgaver, ærinder og praktiske gøremål!

Denne dag generede lydene mig ikke! Jeg havde øje for Mormors – denne cafe som på 10 år er drevet af en kvinde!

Og jeg må sande hun har et fantastisk koncept, og har forstået budskabet med at hendes levebrød & virke skiller sig markant ud fra mængden.

Det er smart gennemtænkt – Folk husker hendes særprægede sted! Og kommer igen og igen da stedet har charme, originalt tapet, masser af mormor billeder med børn & børnebørn! Glas, fade til anretningen af bagningen m.m.

Puder med dyr, gammeldags hjemmelavede småkager i alle variationer, fedtfattigt pålæg og lækkert brød, god kaffe latte, the, smoothies etc.

Pludselig kom to piger hen imod cafeen – og smugkiggede ind ad vinduet; for at finde ud af om “stedet” var tilegnet dem!!

Fræk som jeg er (på den gode måde, og med et glimt i øjet) henvendte jeg mig til quinderne… og fortalte glædesstrålende om denne anderledes cafe, som havde varmen & sjælen etc.

Indledningsvis havde vi en uformel tone, – og var alle 3 piger ligefremme i vores dialog med hinanden!

Stemningen var god! “Jeg præsenterede mig som originalen Cecillia med forkærlighed til katte” “ja, jeg er sgu min egen”!

Denne “tale” grinede de meget af – Ved samme lejlighed fortalte de om deres uddannelse. De læste kinesisk! Begge så meget fredfyldte ud i deres øjne, og disse “fortolkede” jeg mig frem til; at der var ubeskriveligt meget glæde i deres liv!

De var ikke vant til at sjæle henvendte (underforstået ego/jeg) sig til dem! De udførte tit denne mission ift. at kontakte sjæle på gaden!! Udtryksfuldt kom det nærmest i kor at deres tro/religion hedder Jehovas Vidner!

Respekt for at de har den tro – jeg var på ingen måde fordømmende over for denne trosretning – de har deres; jeg har min universelle & spirituelle tro!

Derfor kan vi sagtens tale sammen, grine sammen, udveksle erfaringer, udforske bibelen, tale om vores samfundsperspektiv etc.

Jeg bliver over på min banehalvdel, og de bliver på deres! Så enkelt kan det gøres! Og set i lyset af deres historie ved jeg – at mange villet have fået frygteligt travlt efter de var gået til selverkendelse omkring, hvorfor en religion der var deres samlingspunkt i livet!!

Det der ligger fjernt fra vores egen tilværelse, det der er ukendeligt gør os usikre og bange! Det fremmede, det der har kant, der der giver mening eks. at tale med søde mennesker og måske finde et fælles udgangspunkt ift. at møde hinanden over en kop kaffe etc. Mangfoldighed kan være angstprovokerende for nogle mennesker!

Læg fordømmelsen hjemme på hylden!

Læg fordommene og normerne i toilettet og skyl ud

Dine nye sunde tankestier åbner en ny verden for dig! En ny historie! En ny vej! Hvis du åbner dit hjerte, og dig selv som person overfor det ukendte! Måske glæden indsniger sig – det er op til dig!

“Har du nogensinde tænkt på at en fremmed er en ven du ikke har mødt endnu” Citat Mick Jensen Snedker & ven

Relationer bruges på absolut forskellige måder; nogle sjæle er du dybe med, nogle sjæle er du tavse med, nogle sjæle er du snakkende med, nogle sjæle er du spisende med, nogle sjæle er du dansende med, nogle sjæle smalltalker du med etc.

“Jeg synes, initiativet er fantastisk. For jeg kan se i de iværksættervirksomheder, som jeg har besøgt rigtig mange af de seneste år, at dem der virkelig klarer sig godt, det er dem der har en bredspektret medarbejderskare. Forskellige nationaliteter, forskellige aldre, forskellige baggrunde. Der hvor de sidder 20 mennesker i et rum og man tænker, at de godt nok må have nogle akavede samtaler hen over middagsbordet, fordi de slet ikke passer sammen. Men det er det, der skaber energien og gør det sjovt” Citat Iværksætteren Casper Blom med gang i 5 virksomheder såå floot – RESPEKT TIL DEN MAND! Se mere på forskelgørforskel.dk