Giv dig selv en ny chance!

Giv dig selv en ny chance!

Cecilliawinkler.dk

Mindfulness-instruktør, bars-behandler, coach.

I mange år løb jeg langt langt væk fra mig selv. (Og det skal forstås således at jeg på ingen måde ønskede at komme i kontakt med min sjæl).

Du kender det sikkert at ens liv er lagt i faste rammer. Hele pakken har indfundet sig, og det betyder i praksis at du har den mand/kvinde som du ønsker at dele dit liv med/huset/lejligheden/job/børnene m.m. Det er vigtigt at have tryghed i sit liv. Et eller andet sted kan den tryghed også kvæle os, fordi vi ved hvad vi har ikke hvad vi får.

I hele ens tilværelse kan vi fastholde os i den tryghed, - og vi ønsker tit og ofte ikke at komme af med den, på baggrund af at vi kender vores dagligdag til hudløshed, og har indfundet os med den.

Jeg kender det fra mit eget liv - jeg har selv været i samme båd, og kendte min hverdag hverdag ind og ud! Spontaniteten var sporløst forsvundet, udviklingen sat på stand by. Jeg har mærket frygten, haft den ved min side og den er der til tider endnu!!

Da jeg for ca. 1½ år siden gik ned med stress var jeg udsat for nogle udfordringer, og det bevirkede at jeg tabte mig 10 kg, havde svært ved at huske, m.m I den tidsperiode kom jeg tættere på min kerne, og mærkede min egen sårbarhed. Der var røget nogle lag af mig, - og det bevirkede at jeg følte at jeg skulle starte forfra igen.

Nu var jeg i min kerne - det skræmte mig at være en ny udgave af mig selv. Og derfor søgte jeg tilbage til alt det velkendte - et sted hvor jeg altid havde været.

Det underfundige var at jeg hellere gik 10 km end at erkende over for mig selv, at jeg nu var et nyt sted med en ny positiv begyndelse!

Jeg følte at jeg mistede mit fodfæste - at det blev revet midt over, og det satte sine spor i mig.

Hvis jeg skal se tilbage på bagklogskabens lys må jeg erkende over for mig selv, at hvis vi altid bliver det samme sted så bliver vi en forældet udgave af os selv. (Dermed ikke sagt at vi ikke udvikler os på grundlag af at vi stadigvæk har det samme arbejde efter 14 år).

Heldigvis fik jeg hjælp til min stress af Michall Winkler fra Lifeconsulting, hvor jeg i behandlingen af min stress lærte, at tage små skridt hver dag, og have mig selv med i de ting jeg laver. Det giver mig en stor tilfredsstillelse når jeg går nye veje, og ønsker det bedste resultat for mig selv.

Kære læsere jeg giver dig fuldstændig ret i at det kan være skræmmende at skabe livsgivende forandringer for en selv. Sørg for at have tillid til dig selv og mærk efter, hvis du overskrider dine egne grænser. Gå silkeblødt til værket, forkæl dig selv og gør noget som du aldrig har gjort før. Du vil være glad for de projekter du sætter igang. Så vent ikke længere. Gør det nu bare. Du kan sejre langt højere og mere end du tror!

Kh Cecillia Winkler