Foredraget vær tro mod din kerne & din sjæl den 2/2-2013.

Foredraget vær tro mod din kerne & din sjæl den 2/2-2013.

Livsvejleder, life coach, mindfulness-instruktør, foredragsholder etc.

Cecillia Winkler

Mobil 61776217

Hvad får du ud af at komme til mit foredrag?

Via mine foredrag får du indsigt i nogle af årsagerne til, – at din barndomshistorie forhindrer dig i at være tro mod din kerne & sjæl!

Du får viden omkring hvordan den ydre verden, og omgivelserne kan have negativ indflydelse på din egen hjertevej?

Du vil lære at håndtere den modstand du møder fra andre mennesker på en positiv måde!

Når du følger dit hjerte vil du automatisk fravælge ting/relationer som er saboterende for dig!

Du får kendskab til ressourcestærke værktøjer, og bliver inspireret til at leve din kerne & sjæl ud!

Og husk når du forandrer dig, fordi du er tro mod din kerne&sjæl dvs. det du er skabt til at udleve i denne verden så er der altid nogle i dit netværk, som vil støtte og rose dig for, at du bliver en endnu bedre udgave af dig selv!

Og så er der også nogle i din omgangskreds, som ikke ønsker at komme ud af deres egen komfortzone. Og det betyder i praksis, at du vil møde modstand fra dem. Det handler om at de bliver usikre, og inderst inde ville ønske, at de kunne handle på deres mål og drømme lige præcis som du gør!

Livsvejleder Cecillia Winkler

Min egen version af at gå imod strømmen, og have det fantastisk med det!

Jeg har tit og ofte mødt modstand på min personlighed! Forstået på den måde at jeg skilte mig ud fra mængden! Jeg har altid været min egen – i form af min bramfrie måde at sige tingene på med kærlighed for øje! Jeg spørger hellere for meget end for lidt) – til stor irritation for nogle mennesker!

Mit høje grin som kan høres til Paris, og ikke mindst min naturlige tilgang til at snakke med fremmede mennesker – jeg møder på gaden eller i landskabet! Og min evige kærlighed til dyr!

I sommer trak jeg en streg i sandet – efter jeg kom hjem fra mit sjæleland Amerika. Sikke en befrielse! Sikke en frihed! Sikke en fest! Da jeg udlevede min kerne & sjæl i fuldt blomstrende flor!

Newyorkerne lærte mig at være mig selv, – og på ingen måde skrue ned for mig selv – skrue hellere op for dig selv i stedet for at nedtone dig selv!! Og har sjæle problemer med det handler det i bund og grund om – at de selv er for lidt!! Er det dit problem – nej og atter nej!!

Lykken er ikke en destination, men en måde at rejse på! Kinesisk ordsprog

Hellere være for godtroende end for mistænksom! Kinesisk ordsprog

Giv mennesker med en anden mening, religion, seksualitet; i det hele taget mennesker som skiller sig markant ud fra mængden – EN CHANCE – FOR DET KRÆVER STYRKE OG MOD AT GÅ IMOD STRØMMEN. Så mangfoldigheden lever og sejrer over janteloven, som kun kan gøre en ting ved mennesker; nemlig sabotere det enkelte menneske i sig selv eller rettere alle mennesker! Hvad vælger du? Citat Cecillia Winkler Livsvejleder

HAV DET GODT UANSET OM VI SES ELLER IKKE SES PÅ TIRSDAG!

I KÆRLIGHEDENS OG RETFÆRDIGHEDENS NAVN Cecillia