En sød lille mandags-historie!

En sød lille mandags-historie!

Livsvejleder, life coach, mindfulness-instruktør, foredragsholder!

Cecillia Winkler

Mobil 61776217

Katte fascinerer mig på min vej; de lærer mig en masse ting som jeg selv kan overføre til mit eget liv! Den altafgørende lærdom er at mine katte, og andre katte har lært mig – at livet skal nydes i fulde drag! Tro mig katten nyder livet! Den elsker luksus, at sove i 14-16 timer i døgnet, at få rejer, fisk og makrel etc.

Den kigger søvnigt på en, og vender hovedet den anden vej. Den gemmer sig under sofaen, oppe øverst på skabet, ude i hækken eller den er så snu at den nogle gange har to hjem. Mad hele 4- 6 gange i døgnet er uimodståeligt! Det behøver den obligatoriske mor ikke at vide noget om!

Den charmerer sig rundt omkring (afhængig af dens natur og sjæl), den er meget egenrådig og helt sin egen! Den kommer når det passer den. Katte er dvaske og dovne, og det lægger de på ingen måde skjul på! De viser det endda i fuld offentlighed, når de kommer hjem til deres moar, og promte lægger sig som en eller anden direktør i dobbeltsengen!

De har regnet den ud! Hvor svært kan det være at være sig selv fuldt og helt!

Indrømmet jeg elsker katte, – de har sjæl, karakter og styrke!

1)Hvad skal der til for at du er tro mod din kerne og viser din sjæl?

2)Hvorfor er det vigtigt for dig at være tro mod din kerne, og vise din sjæl FREM i fuldt blomstrende flor?

3)Hvordan vil du være tro mod din kerne, og i det hele taget vise din sjæl frem!

Hvis ikke dig – hvem så?

Hvis ikke nu hvornår så?

Vi finder vores autentiske identitet, når en krise eller stor inspiration motiverer os til at vågne op af søvngænger tilstanden, og forandre vores liv. Citat spirituel forfatter og foredragsholder Michael Bernard Beckwith Hvornår springer din sjæl ud i fuldt blomstrende flor?

Kh Cecillia <3 <3  <3