En af mine sjælevenner og jeg.

En af mine sjælevenner og jeg.

Livsvejleder, life coach, mindfulness-instruktør, foredragsholder etc.

Cecillia Winkler

Mobil; 61776217

 

Vi sjæle er på ingen måde skabt til at være alene! Tit og ofte har vi en hjerteven/veninde som vi ikke kan forestille os et liv uden! En sjæleven som vi griner sammen med! Som vi deler vores sorger og bekymringer med! En sjæl som vi betror os til, når livet gør allermest ondt!

Eller når du har brug for at din sjæleven ser objektivt på din problemstilling, og medgiver sin oprigtige mening overfor dig, - og kommer med et løsningsforslag til dig - så du herfra kan komme videre i dit liv!

Billedet du ser nedenfor af min sjæleven og jeg; vores venskab opstod for mange år siden til en privat fest hos en fælles ven!

Vores kemi var der med det samme! Vi blev hurtigt hinandens fortrolige,- og var ligesindede! Vi grinede tit og ofte sammen, og hjalp hinanden i livets udfordringer!

Vi har festet sammen til den lyse morgen! Vi har snakket i telefon så telefonledningen til sidst var glødende; Der kunne gå uger hvor vi ikke så hinanden eller nogle gange måneder; det havde ingen betydning - vi vidste hvor vi havde hinanden!

For nogle år siden boede vi sammen i to år! En tid jeg aldrig vil glemme! Vi var en fasttømret familie - og min ven var en fantastisk kok, og jeg var god til at rydde op! Vi forstod kunsten udi at fordele opgaverne imellem os!!

Det hele faldt naturligt ind ift. også at gøre nogle andre ting uden at føle dårlig samvittighed over for den anden part!! Vi kunne også være stille sammen, og være i hver vores verden. Og det er en altafgørende faktor for at vi kan være os selv overfor hinanden i et sjæleforhold!

Vi har også skændtes det var dog begrænset. - alle sider blev vist glæde, vrede, tårer! Livsvejleder Cecillia Winkler