Du kan gøre meget for at få dit indre til at stråle!

Du kan gøre meget for at få dit indre til at stråle!

Livsvejleder, lifecoach, mindfulness-instruktør, foredragsholder etc.

Cecillia Winkler

Mobil 61776217

Inden du lægger dig til at sove i nat kære sjæl, så vil jeg anbefale og opfordre dig til; (du er kaptajnen i dit liv – dit valg), at eksempelvis sige til dig selv “jeg er smuk og dejlig, – derfor tænker jeg gode, støttende og positive tanker, udtrykker gode, støttende og positive ord og udfører gode, støttende og positive handlinger”.

Dette har indflydelse på dit ubevidste sind! Og på morgendagen når du vågner – kan det have positiv indvirkning på hele din dagen. Hvis du “styrer dine tanker,” og “dine tanker ikke styrer dig”…

Et andet værktøj jeg kan præsentere for dig er, at du kan have nogenlunde indflydelse på din dag i morgen ved; at forestille/visualisere inden du lægger dig til at sove), – hvilken glæde som f.x hersker på kontoret i morgen, – og sende dine kollegaer masser af kærlighed inden du sover. Og ligeledes sende dem masser af kærlighedstanker inden du skal på job i morgen!! Så bliver det en dag i kærlighedens tegn, og det er da guddommeligt!! DU SKAL SE/FORESTILLE DIG AT DET ER SKET!!

At du evt. ønsker sol i morgen, og visualisere solens stærke stråler i dit indre. Det hele er energi. Vågner du og er positiv strømmer den imod dig/Jer! (den gode energi).

Er du i dårligt humør, (vil du tiltrække dårlige ting såsom vrede & indebrændte mennesker, en sur hund, etc.), hvilket naturligvis er velkomment – (tilgangen til de lyse&mørkesider er en nødvendighed for at du kan være et helt menneske)!

Prøv det af og skriv gerne til mig ift. hvad du oplevede, og hvordan du havde det med det.

Varme fra Cecillia