Din inderste kerne!

Din inderste kerne!

Livsvejleder, life coach, mindfulness-instruktør, foredragsholder etc.

Cecillia Winkler

Mobil 61776217

Ved et af mine tidligere foredrag spurgte en af mine kursister mig, hvad jeg egentligt mente med begrebet kerne? Når vi bliver født er vi helt rene i vores sjæl og kerne! Hvis du lægger mærke til små spædbørn så bliver de hurtigt begejstret over at få noget mad. De er glade over deres væren, og få et klem af mor/mor far/far eller mor/far! (Afhængig af hvilke familier barnet vokser op i)!

Igennem min spirituelle tro ved jeg vi alle har en mission her på jorden (respekt for forskellige trosretninger). Der er en grund til at vi er her! Vi har alle fået en livsopgave – og det er det vi skal lære af som menneske! Det guld finder du i din sjæl og i din kerne. I kraft af de fysiske og mentale udfordringer du har haft i dit liv; har du fået visdom, lærdom, indsigt og erfaring. Og dette har du mulighed for at gøre til din levevej. Hvor du med din ekspertise kan hjælpe og guide andre mennesker i henhold til de selvsamme problematikker du selv har været igennem!

Et eller andet sted kan menneskers forskellige kerner sammenlignes med “æblets inderste kerne.”

Kernehuset i et æble skulle gerne spire, gro og blomstre! Når tilgangen til kernen er sund, og den bliver fyldt op med kærlighed, tryghed og stabilitet.

Når livsingredienserne selvtillid og selvværd er fastlagt i kernen. Så har du godt fat i den ramme som er dig. Det er en vigtig forudsætning ift. det at være menneske!

Din kerne er dit livsfundament. Det hellige sted i dig – dit hjem. Og i det hjem bor du; Fordi du ved hvem du er, hvad du vil, og hvad du sætter pris på . Og årsagen til at du gør det er at dine værdier i høj grad har indflydelse på både dig som person og på dit liv.

Mennesker som ikke er hjemme i deres kerne,- og blev opflasket med omsorgssvigt, ustabilitet i form af forældre som drak, løg og ikke selv kunne tage ansvar for hverken sig selv eller deres børn etc. Nogle af disse børn som nu er blevet voksne søger som oftest sandhed om deres rene eksistens; – hvem er jeg inderst inde i min sjæl og kerne? Hvad er mit budskab her på jorden? Hvad skal jeg bidrage med i dette liv? Og hvordan finder jeg fred med mig selv – så jeg kan blive den person jeg altid har drømt om at være!!

Årsagen til at det kan vanskeligt at nå ind til sin kerne handler om; da du var barn blev “dit grundlæggende fundament” støbt af dine forældre, din familie, dit netværk. Og heri dette fundament befinder dine overbevisninger sig, dine normer, dine skrevne&uskrevne regler, “bør, skal & må remsen,” dine påvirkninger fra den ydre verden, dine politiske værdier, magt, traditioner etc.

Dette har du levet med hele dit liv. Støbningen af dig; som indeholder alle disse ting. De ligger så dybt og indgroet i dig – at du tror på det er rigtigt.

Tilvænningen og vanen til at ændre et markant skift, og i det hele taget nå ind til din sjæl og kerne tager tid, fordi der er mange lag (overbevisninger), som skal skrælles væk- før du når ind til dybden af dig. Meditation er vejen frem for at mærke dig selv, og få kontakt med din sjæl! Tiden er den investering værd!!

TIPS;For at kunne komme endnu tættere på din livskerne er det af afgørende betydning, – at du laver et samarbejde med dig selv; og mærker efter i dit hjerte; og kun gør de ting som får dit hjerte til at synge gældende inden for jobområde, forhold og fritid – simpelthen alt!

Via spørgsmål du stiller til dig selv eksempelvis; er denne kvinde den rette for mig? Bobler det i maven når jeg ser hende? Hvad er det for nogle ting som gør mig glad, når jeg er sammen med hende? Og hvilke ting er det egentligt hun bidrager med ift. mig som person? (Eks. min personlige udvikling, hun respekterer mig, hun overrasker mig, jeg kan stole på hende, hun vil mig alt godt etc.)

Din mentale indstilling har alt at sige; når du skal nå tæt på din kerne, og mærke dine sandfærdige svar, og i det hele taget udleve din tilværelse i hjerteland!

Vigtigt at du ikke går på kompromis med dig selv – husk du er storheden, (du vil ikke bare nøjes med en tilfældig mand/kone, job, ven, fritid etc.) Dette er fremgangsmåden til at nå mere og mere ind til din sjæl og kerne !Alt hvad der ikke kommer fra hjertet ender blindt…En god rettesnor!

Værktøjer til dig;

Nedskriv alt hvad du brænder for! Hvad der gør dig glad!! Og husk du skal ikke tage udgangspunkt i hvad du er god til! For brænder du virkelig for det så lærer du det undervejs i processen!

Hav dig selv med i de ting du gør: Find din mission? Find dine ægte værdier. Hvilke værdier værdsætter du? Troskab, dybe venskaber, tillid, morskab, at lytte til min intuition, forståelse, hjælpsomhed you name it!Hæng op hver uge på indersiden af din hoveddør, køleskab, dit spejl i badeværelset, på dit natbord;

Hvilke mål har du i denne uge?

Hvad er dine delmål? Hvad er dine mål, og hvornår er der deadline for dem afsæt klokkeslæt og dato?

Hvad var årsagen til at du ikke nåede dine delmål/dine mål?

Hvad skal efter justeres for at du kan komme i mål? Og have kærligheden med undervejs! Nyd det!

Spørg dig selv om morgenen;

Hvad er min intention med i dag?

Hvad har jeg at glæde mig til i dag?

Spørg dig selv om aftenen;

Hvad er jeg taknemmelig for i dag?

Hvad vil jeg anerkende mig selv for i dag?

Citat Pernille Melsted fra artiklen “Følg dit hjerte, find din passion og klø på! Se mere på comzonaus.com

Husk dit hjerte beriger dit liv og din glæde. Som bliver overøst til alt andet!

Blessings Cecillia