Behandl andre med respekt og kærlighed.

Behandl andre med respekt og kærlighed.

Livsvejleder, life coach, mindfulness-instruktør, foredragsholder etc.

Cecillia Winkler

Mobil; 61776217

 

Det nemmeste i hele verden er at sætte sig tilbage på stolen,- og tænke og sige højt eksempelvis "hun eller ham er også så uintelligente så de passer godt sammen" - Dertil må jeg spørge hvor ved du det fra?

Hvad har du selv gjort for at tale med de mennesker før du udtaler dig om dem? Det er så nemt at være fordømmende, analysere, fortolke og vurdere sjæle ud fra påklædning, og hvad medierne blæser op!!

Før i tiden kunne jeg sidde og analysere en situation uden den var i overensstemmelse med virkeligheden! Folk som er rige kan hurtigt få betegnelsen snobbede!! Ja, der eksisterer mennesker som ikke mener alle individer er lige (vi er alle på forskellige mentale, fysiske og sjælelige udviklingstrin)!! Der er mange velhavende mennesker, som er hjertevarme og gør en stor forskel for andre!!

Fattige sjæle som ikke ejer kongens mønt,- som måske bliver udstillet som individer, som ikke har overskud, er snuskede mv. Og rent faktisk har mange af dem overskud, og er rige på fænomenet kærlighed! Mennesker er så forskellige og skal behandles derefter!!

Det handler om det enkelte menneske i sig selv - livshistorien, personlig udvikling, de nye tiltag som mennesket påbegynder herunder mindfulness, meditation mv!! For at blive en endnu mere ægte og nemmere version af sig selv!!

Det er et typisk dansk fænomen at vi (nogle) skal "hade" de mennesker, som har oplevet store sejre, som kendisser og berømtheder som er oplagte emner i dagspressen!! (Bag en

hver succes er der også en bagside af guldmedaljen, - hvor nederlag er blevet mærket, hvor tårer er grædt! Hvor de aldrig kan foretage sig noget som helst uden papparazzierne står på lur bag hækken!!)

Viljen og styrken vandt over dem!!

Det altafgørende er hvad du selv ved hvad der er sandfærdigt,- og hvad du indeholder som menneske m.m. Opretholdelsen af ens balance kan til tider være svær, - når der er ondsindethed til stede i denne verden! Vi er blot mennesker alle sammen uanset hvor vi kommer fra!!

Giv folk en chance - uanset status, mærket i kjolen eller bukserne, jobbetegnelse mv. Vi behøver ikke at elske alle; vi kommer stærkere igennem livet og vores tilværelse når vi udviser respekt, venlighed og har øje for vores næste med kærlighed!! 

"Har du det godt med dig selv - har du ikke brug for at svine andre til" Livsvejleder Cecillia Winkler

"Jeg kan også blive irriteret, vred, glad; jeg indeholder hele følelsesregisteret! Ordet undskyld er ikke et fremmedord for mig, - og jeg gør alt hvad jeg kan for  at være i mig selv,- og ikke skyde mine frustrationer på samfundet eller en tilfældig på gaden" Livsvejleder Cecillia Winkler

 "Når mennesker har brug for at nedgøre andre må det handle om deres egne frustrationer og dårligdomme" Livsvejleder Cecillia Winkler

"Respekt for dig selv. Respekt for andre. Tag ansvar for dine handlinger. Manden over alle mænd citat Dalai Lama

 

 

 

 

<photo id="1" />