Bars er godt for din stress.

Bars er godt for din stress.

Når det enkelte menneske er stresset sker der mange forskellige ting med kroppen. Vi er på ingen måder os selv, når kroppen er i alarmberedskab. Kroppen er urolig fordi den har været udsat for fysiske belastninger, og konstant kører i højeste gear. Det kan også medføre at mennesker får svært ved at huske mv.

Og når det enkelte menneske oplever det som en langvarig proces går det ud over både hormon/nerve og immunsystemet. Og det er usund stress.

Derfor er det vigtigt at finde den egentlige grund til, hvad der er årsagen til stressen? Og handle på det så kroppen kan finde ro og hvile igen.

Der er mange forskellige årsager til stress det kan være overbebyrdelse på jobbet, at det enkelte menneske har svært ved at sige fra. Familiekonflikter, måske har man oplevet noget ubehageligt, gæld, skilsmisse mv.

Jeg tilbyder bars behandlinger i min praksis. Bars er en meget blid form for "massage" som kan hjælpe stress ramte godt på vej. På hovedet har vi 32 punkter (bars) som repræsenterer nogle forskellige emner. F.eks. penge, healing, kommunikation, kreativitet, kontrol etc.

Når jeg med mine blide fingre berører disse punkter vil de afhængig af din problemstilling blive opløst og reduceret. Nogle gange kræver det flere behandlinger. Og det giver dig muligheden for at vælge at være mere dig på den positive måde.

Dine hjernebølger falder til ro, når du får kørt dine bars og giver adgang til adfærdsmønstre, trosretninger og synspunkter som du har kørt fra barndommen eller fra andre liv. Du begynder at blive mere nærværende i dit liv, og fortiden projekteres ikke ind i din fremtid på samme måde.

Access Bars kan være den forandring du altid har søgt efter. Den forandring der kan hjælpe dig med at slippe de tanker der kører i ring, det der begrænser og stresser dig, det der gør dig træt eller irriteret.

Tør du give dig selv lov til at modtage bevidsthed, glæde og lethed i dit liv.

 

  • Access Bars er godt for dig hvis du er stresset, særligt sensitiv, har ADHD, følelsesmæssige udfordringer, ønsker et bedre selvværd, har søvnproblemer, tankemylder, ønsker en bedre kropsbevidsthed m.m.
  • Access Bars giver dig mere ro.
  • Du bliver mere afslappet og kommer i bedre kontakt med dig selv.
  • Du lærer at slippe gamle tanke og følelsesmønstre.
  • Du får mere glæde og lethed.
  • Det kræver nogle gange flere behandlinger.

 

Du kan læse meget mere om Bars behandling her >>>

 

Kh Cecillia