At give dig selv næring med det som gavner dig.

At give dig selv næring med det som gavner dig.

 

Cecillia Winkler

Mindfulness-instruktør, life coach, bars-behandler mv.

Mobil; 61776217

Jeg ved at verden nogle gange er hvid og lys, og alt føles harmonisk og er fyldt med glæde.

Nogle gange kan vi også opleve en verden som er trist, og virker uoverskuelig.

Stemningen starter i os selv. Det er en del af livets natur at opleve både de positive tider, og også de mindre charmerende. Det er en proces vi skal igennem, - for at komme igennem vores livskrise eller den problematik som vi skal lære af. Og her igennem mærke og forstå den udfordring vi står midt i.

Det kan gøre svimlende ondt. I såret heler vi lidt efter lidt. Og grundlæggende forstår vi mere og mere hvad det er som gør os kede af det eller frustreret. I bearbejdningsprocessen finder du også ud af hvad;

Du SKAL give afkald på eks. noget som ikke styrker og gavner dig mere. Og derfor oplever du en belastende periode i dit liv. For at finde ud af hvad den person gjorde ved dig? Hvad du gennemlever på dit studie (som ikke giver mening for dig)? Eller måske skal du finde en ny måde hvorpå du kan være sammen med dine forældre på? Udfordringerne kan være meget forskellige. Du skal evt. tage stilling til;

Hvad du vil nu, og har lyst til?

Og hvad du skal give slip på?

Det kan være krævende at klare det selv. Og med et føle sig tom - hvis du ikke ved hvor du vil hen. Dit liv skal have et nyt livsindhold, og derfor kan tomheden komme forbi. Derfor er en af mine fornemste opgaver at hjælpe dig så du kan blive en gladere person, og komme lysere ud på den anden side.

Jeg har nogle forskellige ting i min butik, hvor jeg kan hjælpe dig til at være mere selvkærlig, nænsom, og hvor du kan sætte dig mere i centrum i dit eget liv.

Igennem mine meditations-sessions kan jeg hjælpe dig med at være mere i dig selv, og herfra være autentisk. Lytte til dig selv, og hvad der giver glæde for dig? Og i det hele taget være mere nærende over for dig selv.

På bundlinjen kan jeg se at det giver resultater for de 20-30 årige piger som jeg hjælper. Og det er glædeligt.

http://cecilliawinkler.dk/meditationssessions

Jeg laver også bars-behandlinger, som er en teknik som aktiverer gamle tanke & forestillingsmønstre. På hovedet har vi alle 32 punkter eller "Bars," og disse punkter repræsenterer forskellige punkter b.la. healing, seksualitet, penge, kontrol, håb , drømme etc. Hvis du har nogle udfordringer med nogle af punkterne vil jeg via min lette berøring aktivere dem, og tillade energi at løbe igennem dem. Og ud fra dette frigives/slettes den elektriske ladning som holder på dine overvejelser, tanker, ideer, overbevisninger, følelser etc. Det kan være noget du har holdt på igennem mange år.

Det er en dejlig behandlingsform, som vil gøre en forskel både fysisk og mentalt. Og du vil med største sandsynlighed opleve at græde gammel "udrensning" ud. Hvilket er et stort sundhedstegn.

Jeg ønsker dig en dejlig dag <3 <3 <3

Kh Cecillia

 

En af mine kursister udtaler sig om en bars behandling;

Jeg var til en bars behandling hos Cecillia Winkler her forleden, som var helt igennem fantastisk. Jeg blev berørt meget blidt på forskellige punkter i hovedbunden, hænder og fødder.

Jeg var i den syvende himmel, og følte nærmest at jeg var ude af min krop. som svævede over mig. Man kommer i en dyb tilstand af ro.

Efter endt session havde jeg det bare så godt, med en masse fornyet energi. Denne session som er den første har gjort, at jeg sover bedre om natten. Og i det hele taget har fået lidt mere styr på mine sårbare tanker.

Jeg kan varmt anbefale Cecillia Winkler - hun er dygtig og utrolig sød og rar. Man føler sig meget velkommen hos hende, og jeg følte mig også tryg.

Jeg vil glæde mig til mange flere behandlinger hos hende.

Med venlig hilsen

Christina Ea Bartholdy