Gå helt din egen personlige vej uanset den modstand du møder fra dine omgivelser!

Gå helt din egen personlige vej uanset den modstand du møder fra dine omgivelser!

Livsvejleder, lifecoach, mindfulness-instruktør, foredragsholder etc.

Cecillia Winkler

Mobil 61776217

 

“Hvilken befrielse og fest at være sig selv fuldt og helt ift. mit høje grin som kan høres til Paris,! At jeg hellere spørger to gange end 1 gang for at have forstået menneskers budskaber! Min bramfrie væremåde og ikke mindst min naturlige tilgang til at snakke med fremmede mennesker jeg møder på gaden eller i landskabet.” Citat livsvejleder Cecillia Winkler

 

Det storslående ved at være menneske er at vi er forskellige i både vores personlighed, psyke og ikke mindst med vores positive og negative sider!

Når vi kommer til verden er vi rene i vores sjæl! Vores vigtigste behov er at spise, sove og få næring dvs. kærlighed, tryghed og omsorg fra vores forældre! Vores identitet bliver grundlagt igennem vores 3. første leveår. Og igennem vores forældres ressourcer og indsigter udvikler vi os til et barn som enten “ser” og”opfatter” verden som et fantastisk, trygt og tillidsfuldt sted at være! Eller en verden i den helt anden boldgade nemlig hvor utrygheden, mistilliden og vanrøgten florerer!

Barndommens mønster og det enkelte menneskes verdensbillede – “styrer” mange mennesker i forhold til at udleve, og være den unikke skabning de inderst inde ønsker at være! Eksempelvis hvis du aldrig fik at vide af dine forældre, at du er en smuk, dejlig og stærk person. Og du skal realisere dine drømme og det du tror på i denne verden. Så vil du automatisk betragte dig selv som et menneske, som ikke synes du er noget værd, og ikke tror på din kunnen hverken personligt eller fagligt!

Uanset hvilken baggrund vi bliver født og opvokset i – har vi alle nogle udfordringer vi skal forholde os til, og lære af som menneske! Enten vokser vi mentalt af de læringsprocesser vi går igennem. (Eller også bliver vi hvor vi er fordi selvmedlidenheden vokser og tager styringen i vores tilværelse…) Og de udmønter sig i at vi bliver stærkere som menneske. Det giver en styrke som på ingen måde kan købes for penge -

Den styrke er et uanvendeligt stykke værktøj at tage med på dit livs rejse, når du vælger at gå din helt egen personlige vej. Og når du siger et stort rungende JA TIL DIG SELV, OG DERVED ER TRO MOD DIN KERNE & SJÆL, OG FORFØLGER DIN LIVSMISSION.

Det får også nogle konsekvenser ift. økonomi, parforhold, dit netværk etc. Nogle af dine venner/familie vil stille sig undrende overfor din forandringsproces, og det handler i høj grad om, at de bliver usikre, fordi du går andre veje end du plejer at gøre! Faktum er at de ville ønske at de havde dit mod til at forlade den trygge base!!

På vej hen til dit mål har du fået tilliden til dig selv, og du kender dit værd! (Det kræver en større selvransagelse at nå dertil – tro mig det er det værd). Det er for mig at se et ultimatum til at være fri til at være den person du altid har drømt om at være! Og du kan nå derhen uanset, hvilken barndomsgade du voksede op i!

Nedenstående en skala du kan vælge at følge, hvis du ønsker at få boostet dit selvværd/og din selvtillid, og i det hele taget nå tættere ind til din kerne & din sjæl!

Du tager ultimativt en beslutning omkring at du vil VÆRE TRO MOD DIN KERNE & DIN SJÆL!

Hvilke fordele vil du opnå både i kraft at det menneske du er og i din tilværelse, når du vælger at udleve din livsmission, og som får dit hjerte og dig til at synge?

Hvilke ulemper vil det koste dig både på det menneskelige og personlige plan, hvis du ikke forfølger det du brændende er sat i verden for at udleve?

Hvordan vil dit liv tegne sig hvis du overhører din intuition/dit hjerte og din indre stemme ift. det du er formidabel til og brænder for? (Og du kan sagtens udleve din drøm – uden du er god til eks. at fotografere eller kender til den verden! Det altafgørende er at du brænder for det fra dit hjerte! Så når du langt med flid, pauser, hjertebanken og kærlighed!)

Hvordan vil dine omgivelser reagere på dig, hvis du ikke tager dit hjerte og dig selv alvorligt? Og bitterhed og negativitet udelukkende florerer i dit liv?

 

Hermed en selvcoaching model du kan anvende, og bruge i forbindelse med at udleve din passion – det du er skabt til at udføre! Og husk undskyldninger findes der altid massere af! DET GÅR KUN UD OVER DIG SELV OG DIT LIV!

Modellen hedder SMARTØF:

Specifik: Hvad vil du gerne arbejde med i dag? (Vær specifik).

Mål: Hvordan vil du vide du har nået dit mål?

Attraktivt: Hvor attraktivt er det for dig på en skala fra 1-10 at nå dit mål? Er målet 6 og under 6 kan det ikke føres ud i livet).

Realistisk: Er det realistisk for dig at nå dit mål i forhold til din nuværende situation?

Tid: Hvornår skal målet være nået? (Fastsæt tid og dato).

Økologi betyder omgivelser: Kan det have nogle positive og negative sidegevinster for dig/din familie at nå dit mål?

Formuleret: Målet skal formuleres i positiv nutid! Eksempelvis Jeg er så glad for at jeg har fundet prinsen på den hvide hest! Eller!! Jeg har mit drømmejob. Du skal forestille dig at du allerede er i mål….. Live it out – do it!!

Hæng dit mål op ved køleskabet, ved din seng, på badeværelset så du rykker længere på dit mål, – og får mere blod på tanden til at realisere mere af dig!

 

Meditation er en måde hvorpå du når længere ind til din kerne og sjæl!

 

At spørge din sjæl/din intuition/dit hjerte til råds er at være tro mod dig!

 

Giv dig selv små udfordringer ca. 3-4 gange om ugen. Det bevirker at dit selvværd og selvtillid bliver bekræftet i at DU SAGTENS KAN!

 

Påmindelse til dig selv omkring de mål du skal nå en tatovering, en ring, en halskæde, et armbånd som medfører at du ikke glemmer dig selv, og i det hele taget være tro mod den du er!

 

Dyrk motion ca. 4-5 gange om ugen lige fra en gåtur i et godt tempo til cykling.

 

Spise en sund, varieret og nærende kost.

 

Høre guidede cder hvor det ubevidste sind husker teksterne. Det kan du gøre både om morgenen og om aftenen. Du får boostet dit selvværd og selvtillid, og får en dejlig harmoni i dit indre. Og en skøn dag og nattesøvn!! Denne cd kan anbefales Glæde, selvværd, selvtillid af forretningsmanden Carsten Sommerskov kan købes på www.sommerskov.dk

 

Skriv dagbog omkring hvordan din dag er gået? Er du vred? Er du glad? Er du forelsket? Og hvordan påvirker det dig at du er vred? Og hvad kan du selv gøre for at komme ud med din vrede og frustrationer? Tøm dine tanker ned på papir, og invester i din egen dagbog med lås på! Hverdagen bliver mere overskuelig når du har renset dit hoved for 1000 tanker.

 

Nogle gange er det så nemt at falde tilbage til sit vante mønster. Hav en bekræftelse som holder dig til ilden ift. dine mål og de forandringer du ønsker at skabe i dit eget liv. F.eks. det er mig som styrer mine tanker, og dermed mine følelser og resultater/fordi jeg kan, jeg vil og jeg gør det/Fordi jeg kan!

 

Eller skriv en dybere forklaring til dig selv på din I-phone omkring hvad det vil koste dig, hvis du ikke handler på dit mål? Hvad vil det betyde for dit nuværende liv hvis tingene bliver status que?

Piet Hein sagde med disse kloge ord TING TAGER TID! Så husk det nu kære du! Start med meditation, spørg din sjæl til råds -

Rigtig god fornøjelse med at være tro mod din kerne og sjæl! For hvis du ikke gør det hvem gør det så?

“At acceptere sig selv betyder at udsone sig med sin livshistorie. Mange jamrer over at de har haft en hård barndom, hvor de bliver mærket for livet! Når man behandler hårdt sårede mennesker, gør det ofte ondt sammen at tage sårene i øjesyn. Mange føler sig sat under pres for at bearbejde alle disse sjælelige sår.Jeg forsøger at forklare det sårede menneske, at dets livshistorie også er en formue, som de kan få til at yngle. Hvis de udsoner sig med deres sår, kan de blive kilder til liv. Så kan deres sår gøre dem i stand til at forstå og hjælpe andre. Ofte opdager man først sit egentlige kald, når man på baggrund af sin livshistorie erkender sin særlige nådegave. Hvis det lykkes at udsone sig med sin historie så kan man indse, at alt havde en mening. Heller ikke det svære var meningsløst. Det gør en i stand til at leve på en ny måde, mere fintfølende, mere intensiv, mere taknemmelig, og åben over for andre mennesker. Så snart jeg har udsonet mig med mine sår, bliver de kilder til velsignelse for mig selv og andre! ”

Citat sjælesørger og teolog Peter Anselm Grún Fra bogen “At udvikle selvværd og mestre sin afmagt – spirituelle veje til det indre rum” Katolsk forlag 2002.

“Det afgørende er at jeg accepterer mig selv med alt, hvad der er i mig. Ikke kun med min stærke sider, men også med mine svagheder. For mig at se har kun den et sundt selvværd, der også kan tillade sig at være svag, og med humor kan se sine egne svagheder i øjnene.”

Citat sjælesørger og teolog Peter Anselm Grún fra bogen “At udvikle selvværd og mestre sin afmagt – spirituelle veje til det indre rum” Katolsk forlag 2002.

“Spørg ikke dig selv hvad verden har brug for! Spørg hvad der gør dig levende? Og gør det så! For verden har brug for mennesker, der er blevet levende”

Citat Howard Thurman

MANGE LYSENDE OG KH TANKER

Cecillia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Synes godt om · · Del

 

12 delinger

Catherinewinkler.dk

29. december 2012 kl. 21:03 · Fjern Synes godt om · 1

Catherinewinkler.dk

Skriv en kommentar …

 

To store sjæle og helt sin egen <3 <3 <3

Catherinewinkler.dk

 

Noter af Catherinewinkler.dk

Alle noter

 

Tilføje tags

Indlejr opslag

 

Om Opret annonce Opret side Udviklere Karrierer Beskyttelse af personlige oplysninger Cookies Vilkår Hjælp

Facebook © 2014

Dansk