Elsk din storhed det kommer du til når du giver afkald på det der saboterer dig!

Elsk din storhed det kommer du til når du giver afkald på det der saboterer dig!

Cecillia Winkler

Livsvejleder, life coach, mindfulness-instruktør, foredragsholder etc.

Mobil 61776217

For du er stor – en storslået person i dig selv! Tit og ofte ved vi det bare ikke! For hverdagen er for de fleste mennesker fyldt op med alt for mange ting. Jeg mener seriøst at nogle mennesker tror de kan være alle steder, og nå ting på rekordtid! (Afhængig af det enkelte menneske i sig selv).

Det er ikke så underligt at fænomenet stress blomstrer op som aldrig før! Nogle parforhold skriger efter intimitet og nærvær eller rettere tilstedeværelse. Psykisk ubalance opstår lidt efter lidt, fordi ESSENSEN I DIG/DIT HØJERE SELV bliver overhørt gang på gang! I stedet for at finde ind til dig – den du virkelig er!

Hverdagen OVERTAGER DIG MERE OG MERE med et job som du mere eller mindre er ligeglad med! Du går derhen hver dag af ren og skær indtjening. Det gør de fleste mennesker! Du henter trætte børn som trænger til RO. Folk hiver og flår i dig. Du bliver fyldt op med frustrationer og bekymringer. Over hvordan dit regnestykke skal gå op i en højere enhed! Hvordan du igen finder balancen i dig?

Når du bliver glad; så bliver din familie en større sammensmeltning af din frugtbarhed; det som styrker dig, giver dit liv mening og fylder dig op med glæde, overskud og gøder din SJÆL MED VITAMINER OG DRAGER OMSORG FOR DEN (SJÆLEN).

Du vil sjældent føle taknemmelighed, begejstring i det hele taget og være levende som sjæl og menneske hvis du frarøver dig et liv med ligegyldige ting; bor i byen=du er til landlig idyl, har et job som lærer=du kan ikke holde støj ud, har venner som dræner dig=du er til relationer som er meningsfulde, reelle og også giver dig noget!Hvad vælger du?Citat livsvejleder Cecillia Winkler

Nærer du sjælen med de oplevelser, den har brug for for at trives?

Amerikansk spirituel vejleder Sonia Choquette fra bogen “Spørg dine guider.”

Min klient mistede kontakten til sig selv, fordi hun var loyal over for sin mand, og hendes energi slap helt op. Hendes guider sagde at hun havde brug for at komme tilbage til det rolige, naturlige liv – og høre op med alle de pludselige bratte skift, som hun havde været igennem – det var det, der skulle til, hvis hendes sjæl skulle genoplives og hendes krop helbredes! Citat amerikansk spirituel vejleder Sonia Choquette fra bogen Spørg dine guider

En sjov ting ved sjælen er, at når du er sensitiv over for den, og vælger at give den opmærksomhed, bliver alt i dig roligt og klart. Citat amerikansk spirituel vejleder Sonja Choquette fra bogen Spørg dine guider.”

STOP OP; tag en ting af gangen og mug ud (lidt lige som du gør med køerne), og lav to lister til dig selv med udgangspunkt i dit liv lige nu og her;

A)Hvilke ting er positive i dit liv – i din nutid? (skriv alt ned lige fra din mand, dine børn, din have etc.) Husk det er kun de ting som har værdi for dig, – som gør dig smilende og legende! Overfladeværdier såsom Jeres bil, hus, opsparingskontoen får ikke din sjæl til at synge i hjertet. Vær taknemmelig for overfladeværdierne – vid forskellen på de menneskelige værdier & de materielle (overfladiske “værdier”). At beholde jobbet (som ikke kaster lys over dig) pga. lønnen, og alle de smarte bluser du kan købe er en kortvarig lykkerus… ikke en vedholdende og menneskelig værdi!

B)Hvilke ting er negativt i din nutid? Og hvilke dræner dig rent mentalt? Vær ærlig?

C)Hvilke menneskelige værdier skal du vælge at have fokus på? Og have integreret i dit liv for at være en glad kvinde/mand? Når du skal vælge dine værdier så tænk med hjertet; mærk efter dybt inde i dig selv og brug meditation som et produktivt og ressourcestærkt værktøj; Spørg din sjæl er fx. kærlighed vigtigt for mig; Ja svarer din sjæl!

D)Hvordan kan jeg få mere kærlighed ind i mit liv? Din sjæl svarer ved at lære at nære dig selv med massage, at du indgår et partnerskab med dig selv, hvor du behandler dig selv godt. Og ja der skal også være plads til vrede. Selvsabotagen skal du afslutte hurtigst muligt så din dag ikke kun er negativ! Tilbring tid med venner som er interesseret i dig på godt og ondt. Som får dig til at grine! Hvad betyder mere for dig? At have det sjovt? Hvordan kan du få mere sjov ind i dit liv? Dans? Grineklubber? At blive kildet?

Som inspiration; Mine værdier er kærlighed, sundhed, et ærligt og oprigtigt ægteskab, hellere få og så dybe relationer, frihed, etc; Tænk på værdierne som en investering i dit liv – det er det som er centrum i dit liv måske det næste år, og så kan du omjustere igen!

Vidste du at de 6 menneskelige behov er;

Samhørighed

Kærlighed

Tryghed

Bidrage

Udvikling

Forandring

Kunsten er at overbevise dig selv om ;at du er på rette spor via aktiv lytning til dit hjertes budskab.

Og forglemmigej at alt som ikke kommer fra hjertet ender blindt!=MANGE OMVEJE!! Citat livsvejleder Cecillia Winkler

MÅ HJERTET VINDE OVER DIG – <3 Cecillia