Min familiemæssige baggrund!

Jeg hedder Cecillia Winkler, og er 44 år gammel. Jeg bor i Nordsjælland med min dejlige mand, (min mand har to voksne børn, som kommer og beriger vores liv engang i mellem).

Jeg har arbejdet med forskellige målgrupper inden for min sundhedsfaglige & socialpædagogiske uddannelse(r);

 • Ældre mennesker
 • Sindslidende
 • Mennesker med nedsat funktionsevne
 • Mennesker som har været udsat for trafikulykker

 

Min uddannelsesmæssige baggrund!

 • Sosu-hjælper fra Social & sundhedsskolen Nørrebro, 1995.
 • Pædagog fra Hovedstadens – Pædagogseminarium Vanløse, 2000
 • Lifecoach fra Manning Inspire v/Sofia og Chris Manning København, 2007
 • Grundlæggende kommunikations-& coachinguddannelse, Roskilde 2011
 • Step Up 3 – dages Seminar v/vanebryder, fiskebøjer & foredragsholder Torben Wiese. Jeg har været på selvsamme kursus 2 gange, fordi det var en stor inspirationskilde for mig! København 2012/2013.
 • Mindfulness instruktør fra At Work skolen København, 2013
 • Positiv psykologi vejleder fra At Work skolen København, 2014
 • Access Bars behandler Roskilde, 2014
 • Stress Release Terapeut, 2016

Hvad er mit koncept?

Jeg brænder for at lære mennesker/sjæle at Være tro mod din/deres kerne & sjæl! Forstået på den måde at lære individer at komme “hjem” i deres kerne! Og være i eet´ med din/deres sande natur gældende for det, som er fuldt og helt sandfærdigt for dig ift. dine værdier, interesser m.m. Og være det sted gældende for din karriere, parforhold og fritid hvor det giver dyb mening for dig!

Det har alt at sige at du også tager hensyn til din unikke sjæl! Og finder ud af hvordan din sjæl dybest set er indrettet ift. dit arbejde o.lign? Er du en team eller en solo spiller? Fungerer du bedst i støj eller ro? Du kan f.eks. udleve dit drømmejob, hvis du brænder for det fra hjertet – Det er et faktum i min verden at du nærer og er kærlig mod din sjæl! For det er at være utro mod dig selv, hvis du eks. flytter sammen med din nye mand og dine & mine børn! Og inderst inde ved du at du trives bedst dit eget sted, hvor du er bosiddende med dine børn! Og tro mig din sjæl vil reagere på det, hvis du ikke tager den alvorligt!

Jeg har været i forskellige forhold,  hvor jeg ikke var tro mod mig selv! Hvor jeg overhørte min sjæls hvisken! De sandfærdige ord! Jeg har haft jobs som drænede min energi, fordi jeg skulle tjene penge! Jeg har stor livserfaring, indsigt og viden inden for området ikke at være tro mod sin kerne & sjæl!

Herudover underviser jeg i Mindfulness og meditation jeg på et to dages stress kursus, hos min samarbejdspartner Lifeconsulting, hvor jeg også er tilknyttet som Stress Release Terapeut.

 

Hvem er min målgruppe?

Min målgruppe henvender sig til piger/kvinder fra 20-30 år, som er dedikeret og motiveret til at få et solidt og sundt selvværd!

En af mine mange udfordringer i livet har været at bygge et solidt og sundt selvværd op for mig selv! I mange år følte jeg et mindreværd! Jeg har et godt selvværd i dag, – og fylder mig op med nærende ting såsom jazz musik, meditation, mindfulness øvelser, motion mv. Og alle disse herlige redskaber medfører at jeg er nærværende, sund og er i min kerne!  Og at jeg er mig – hende jeg elsker at være! Sagt med andre ord; I walk the talk!

 

 

Hvem er Cecillia Winkler?

Jeg har altid gået mine egne veje, og kan af væsen sammenlignes med en kat! Ja, jeg er sgu min egen! Jeg ved om nogen at det koster at være anderledes! En forsinket bryllupsrejse sammen med min dejlige mand blev startskuddet til at fastholde at jeg sætter "min hat som jeg vil"...

Jeg har oplevet mangt og meget i mit liv!

Og nogle af de mentale rejser jeg har været på har b.la. gjort mig til en livsklog kone, en stærk kvinde og meget vis! Udfordringerne har gjort mig rig på livet, og på mennesker! Jeg har lært at lytte til mit indre, og agere ud fra min intuition!

Jeg har oplevet omsorgssvigt!

Jeg har haft en syg søster som led af sygdommen nervøs spisevægring. Hun forlod med egen vilje dette liv for mange år siden.

Jeg har oplevet hvad det vil sige at passe min kræftsyge far. Og opleve uretfærdighedens griske bagsider.

Jeg har lært at gå imod strømmen, og lade folk tænke og tro hvad de ville! Modstanden gjorde mig modig og gav mig styrke m.m.

Husk at stå ved dig selv, fordi det er din sjæl der giver dig liv, hjælper dig til at værdsætte den formidable livskraft som er dig!

Coaching Frederikssund