Min familiemæssige baggrund!

Velkommen til mit univers!

Jeg hedder Catherine Winkler og kigger jeg på min dåbsattest afslører den uvilkårligt min alder nemlig 48 somre! Jeg er bosat i Roskilde sammen med min dejlige mand Michall. Vi bor tæt på naturen, og dette er et frihedsrum, hvor vi begge finder inspiration og nydelse i en aktiv hverdag.

Jeg elsker kunstens verden nærmere betegnet jazzverdenen. Jeg lytter meget til jazzsangerinderne Marlene Mortensen, Cecilie Norby og Randi Laubek og sidst men ikke mindst er det også en stor nydelse for mig at henkaste mig til Frank Sinatra og Louis Armstrong. Jeg fylder mig op med denne musik, det er ren balsam for min sjæl! Svømning og yoga er nye tiltag som jeg skal til at praktisere for at passe godt på min krop. Jeg elsker at synge og herigennem føler jeg mig i tæt kontakt med min essens og kerne.

Derudover er det en stor passion for mig at skrive blogindlæg og digte. Jeg finder det tiltalende at skrive om mangfoldigheden, livets festligheder og skrøbeligheder. Jeg føler mig levende som menneske, og holder af at fordybe mig i denne verden.

Mange ting som jeg forbinder med sjæl er jeg meget optaget af! Det kan være lige fra at befinde mig i antikvitetsforretninger som til at lytte til karismatiske personligheder såsom Marlene Mortensen.

For at du kan få et personligt indtryk af mig som menneske vil jeg gerne rulle min film tilbage og tage dig med til mit barndomsland;

Jeg er født og opvokset i et hjem hvor mine forældre på den ene eller anden måde var frihedssøgende! Sagt med andre ord havde de brug for hver især at udleve og realisere det de brændte for for at agere i en hverdag med mange faglige og praktiske gøremål!

Jeg erkender blankt at mine forældre også var egoistiske, og havde brug for anerkendelse og opmærksomhed for at kunne "ride på de livsbekræftende bølger i deres tilværelse" 

Min mor profilerede sig som model for tøjfirmaer o.lign. Min far havde brug for at gå på værtshuse ind imellem med sine venner og flirte med en kvinde eller to. Dette virkelighedsbillede var ikke et sundt fundament for børn i længden. På baggrund af at jeg er født og opvokset i et dysfunktionelt hjem har jeg valgt at tage alt det produktive og godhjertet med mig i mit liv. 

Jeg har stor indsigt og erfaring i livets til tider omtvistelige og problematiske sammenhænge. Jeg har stået der hvor de færreste mennesker tør stå!

Jeg har været udsat for omsorgssvigt.

Jeg mistede min storesøster i år 2000, hvor hun valgte at slukke sit eget lys efter et langt, uforståeligt og smertefuldt sygdomsforløb.

Jeg har haft kærester i mit liv som ikke var guds bedste børn. Jeg var den stærke redningssnor i deres fundamentale livssituation.

Jeg sluttede indre fred med min far da han blev alvorligt syg af kræft. Jeg var hos ham da han var bange, og ikke kunne forholde sig psykisk til hans skæbne. Jeg var i alvorlig sammenstød med hans kone, som formåede at indoktrinere og udnytte min fars ressourcer midt i en svær tid.

Ensomhed har i perioder været min følgesvend, og det er ud fra den betragtning at jeg altid har gået mine egne veje eller rettere som det så klassisk hedder gået imod strømmen.

Jeg har altid budt op til dans i forskellige retninger i relation til andre mennesker! Det er ganske naturligt for mig at snakke med fremmede mennesker jeg møder på min vej. Jeg tror på mangfoldigheden, og min tilgang til denne verden handler om at den kan åbne nye døre for dig og give dig en adgangsbillet til et nyt venskab. Vi kan lære så meget af hinanden hvis vi vil. 

Dyr har en særlig plads i mit hjerte. De er aktiv lyttende og forstår mere end ord kan beskrive. De er godhjertet og deres intention i livet er at udvise kærlighed. 

Jeg er af den opfattelse at livets til tider fastgroede og rutineprægede tilgang bliver langtrukkent og trivielt for mit vedkommende. Jeg har prøvet at passe ind i de frikantede rammer, og det opnåede jeg ingen positive resultater med på bundlinjen. Derfor har det en altafgørende betydning for mig at jeg gør de ting jeg brænder for fra mit hjerte.

Grundlæggende er jeg et empatisk, hjerteligt, stabilt, hjælpsomt, omsorgsfuldt, pligtopfyldende væsen som udelukkende er på denne jord af en årsag. Min dyberelæggende mission i livet er via mine blogindlæg, digte, foredrag og de ydelser jeg tilbyder i mit virke er at fordybe og redegøre overfor menneskeheden at man aldrig skal holde sig selv tilbage, men turde være en storhed og være tro mod sin personlighed kontra sjæl og skabe det liv som giver en indholdsrig og meningsfuld tilværelse for det enkelte menneske!

Tak fordi du læste min historie

Kh Catherine

 

Min uddannelsesmæssige baggrund!

 • Sosu-hjælper fra Social & sundhedsskolen Nørrebro, 1995.
 • Pædagog fra Hovedstadens – Pædagogseminarium Vanløse, 2000
 • Lifecoach fra Manning Inspire v/Sofia og Chris Manning København, 2007
 • Grundlæggende kommunikations-& coachinguddannelse, Roskilde 2011
 • Step Up 3 – dages Seminar v/vanebryder, fiskebøjer & foredragsholder Torben Wiese. Jeg har været på selvsamme kursus 2 gange, fordi det var en stor inspirationskilde for mig! København 2012/2013.
 • Mindfulness instruktør fra At Work skolen København, 2013
 • Positiv psykologi vejleder fra At Work skolen København, 2014
 • Access Bars behandler Roskilde, 2014
 • Auervedisk yoga massør Tikøb, 2017
 • Mindfulness instruktør København, 2017
 • Stressvejleder Roskilde, 2018

 

Jeg har arbejdet med forskellige målgrupper inden for den sundhedsfaglige og socialpædagogiske verden;

Ældre mennesker

Sindslidende

Mennesker med nedsat funktionsevne

Mennesker som har været udsat for trafikulykker

 

Hvad er mit koncept?

Jeg brænder for at lære sjæle at Være tro mod deres kerne & sjæl! Forstået på den måde at lære individer at komme “hjem” i deres kerne! Og være i eet´ med deres sande natur gældende for det, som er fuldt og helt sandfærdigt for dig ift. dine værdier, interesser m.m. Og være det sted gældende for din karriere, parforhold og fritid hvor det giver dyb mening for dig!

Det har alt at sige at du også tager hensyn til din unikke sjæl! Og finder ud af hvordan din sjæl dybest set er indrettet ift. dit arbejde o.lign? Er du en team eller en solo spiller? Fungerer du bedst i støj eller ro? Du kan f.eks. udleve dit drømmejob, hvis du brænder for det fra hjertet – Det er et faktum i min verden at du nærer og er kærlig mod din sjæl! For det er at være utro mod dig selv, hvis du ikke lytter til de vise ord som din essens fortæller dig. Tro mig din sjæl vil reagere på det, hvis du ikke tager den alvorligt!

Jeg har været i forskellige forhold,  hvor jeg ikke var tro mod mig selv! Hvor jeg overhørte min sjæls hvisken! De sandfærdige ord! Jeg har haft jobs som drænede min energi, fordi jeg skulle tjene penge! Jeg har stor livserfaring, indsigt og viden inden for området ikke at være tro mod sin kerne & sjæl!

Herudover underviser jeg i Mindfulness og meditation jeg på et to dages stress kursus, hos min samarbejdspartner Lifeconsulting, hvor jeg også er tilknyttet som Stress Release Terapeut.

 

Hvem er min målgruppe?

Min målgruppe henvender sig til mennesker som skiller sig udfra mængden, og i sandhedens time er bange for at vise hvem de inderst inde er! Når individer skal ændre sig er det af afgørende betydning at det enkelte menneske er dedikeret og motiveret til at arbejde med sig selv for at opnå ressourceskabende resultater på bundlinjen.

Citat fra Bogen Spørg dine guider skrevet af Sonja Choquette "Når jeg spørger mine klienter, indrømmer mange af dem at de har meget få øjeblikke, der nærer og drager omsorg for deres sjæl, og at de bare slæber sig gennem livet ud fra en følelse af pligt og ansvar. De føler mere at de udholder livet, end end at de lever det - og de glemmer at nyde det"

 

Husk at stå ved dig selv, fordi det er din sjæl der giver dig liv, hjælper dig til at værdsætte den formidable livskraft som er dig!

Coaching Frederikssund