Kundereferencer

Jeg har modtaget undervisning af Cecillia to gange i meditation og mindfulness. Som en fuldkommen novice inden for dette område, må jeg sige hvor overrasket jeg blev, med så hurtige resultater. Min krop har været i en absolut afslappet tilstand, og begge gange jeg er blevet undervist, har jeg efterfølgende sovet som en drøm. Jeg kan mærke på Cecillia at hendes hjerte brænder for at formidle hendes budskab for meditation og mindfulness. Det smitter naturligt af på modtageren på en behagelig og entusiastisk måde. Tak til dig Cecillia, for to gode undervisningsdage, fyldt med engagement og lysten til at gi´fra dig. Det kan jeg godt lide!

Marlene Nielsen - Kursist Mindfulness og meditation

Du er en fantastisk foredragsholder med en god storytelling.

Thomas Mortensen - Kursist

At være til et foredrag med Cecillia er en oplevelse for livet. Den livskraft hun formidler sit budskab med er fantastisk. Og at få indsigt i hendes personlige udviklingsrejse giver os andre inspiration til, hvordan vi får de evner, der gør; at vi kan leve det liv, vi ønsker os, og dermed være tro mod vores sjæl.

Hanne Eggert Petersen

Cecillia har undervist mig to gange i meditation og mindfulness. Begge gange om aftenen. Jeg har sovet som en sten bagefter med en krop og sind i helt balance.Det var dejligt at vågne op næste morgen. Det charmerende ved Cecillia er, at hun er så engageret i sagen og begejstret for alle de positive sider ved meditation og mindfulness, at det smitter af. Man får lyst til at fortsætte med det og udvikle det yderligere. Cecillia viste flere metoder til at dyrke meditation og mindfulness. Det var spændende at prøve dem og mærke forskellen. Jeg faldt for gå-meditationen som havde en god virkning på mig, fordi kroppen var i bevægelse.

Gitte Tuesen - Kursist Mindfulness og meditation

Cecillia har et stort hjerte! Hun er god til at formidle sit budskab! Jeg har været på meditations & mindfulnesskursus, og har fået mange gode redskaber til at komme videre! Hun kommer med konkrete redskaber/indsigter man kan bruge på at få et bedre liv! Jeg kan på det stærkeste anbefale Cecillia både som meditations/mindfulness/coach træner for dig der vil have et bedre liv! Og du får støttende redskaber så du kan tackle dine egne problemer!

Simon Brix - Kursist

Cecillia er med sin person indbegrebet af at være tro mod sin kerne. Og er autentisk og entusiastisk omkring individets vej mod sin indre kerne!

Karoline Sørensen - Kursist

Efter et spontant foredrag en tirsdag aften, kan jeg som gæst/publikum konkludere; Cecillia er helt sin egen. Og med en intens atmosfære deler hun ud af sine gode råd, og vejledninger i tilværelsens udformning og udfordringer! Der bliver reflekteret og grinet, når Cecillia skaber dialog mellem publikum og scenen. Med inspiration fra Sofia Manning til Pernille Melsted – helt til østens filosofi og tilbage til hendes egne observationer i den danske metro; formår Cecillia at skabe hendes helt egen unikke coachingform.

Linnea Magnolia Senec - Kursist

Jeg takker af hele mit hjerte for at kunne få sådan en gave i dag, Cecillia.. Det har været fantastisk at nå dybere ind i sig selv, og blive mere opmærksom på sin kerne. Du har hjertet på det rette sted. Tusind tak. Kærligst Izabella

Izabella - Kursist foredrag

Cecillia er åben og meget imødekommende både når du taler med hende i telefonen (booking af sessions). Og i hendes personlige praksis! Det har været en god oplevelse at få coaching & mentoring hos Cecillia! Og værktøjerne er meget brugbare!!

Gitte Mørch - Klient Nordsjælland