Mit foredrag "Hvis er du hvis er du - jeg er sgu min egen" henvender sig til mennesker/sjæle, som gerne vil lære at stå ved sig selv. Og være sig selv i fuldt blomstrende flor. Uanset hvad andre mener og synes om det! (Husk at tage kærlighed, og venlighed med på din rejse)!

I mit foredrag vil jeg belyse min egen hudløse ærlige beretning om den modstand jeg mødte på min egen personlighed, fordi jeg skiller mig ud fra mængden!

Jeg vil komme ind på hvordan jeg blev forløst, og hvad den dybereliggende årsag var til det?

Hvordan du kommer i kontakt med dit hjerte, og bevidst vælger det til hver dag på din rejse i livet!

Hvad mangfoldigheden og næstekærligheden kan hjælpe dig med i en digitaliserende tid?

Selvværds-redskaber vil blive udleveret.

 

Målgruppen henvender sig til mennesker/sjæle, som er dedikeret og motiveret for at skabe en forandring hos sig selv/Jer.

Målgruppen henvender sig til større kvinde/venindeselskaber minimum. 8 deltagere.

Efterskoler/højskoler/private firma-arrangementer.

Prisen udbydes pr. mail/tlf!

For længere afstand over 20 km betales tillæg!

 

Godt med dine personlige historier!

Cecillia er meget smilende, og god til at lytte til publikummet når de sagde noget!

Cecillia har en god tonation og energi, og er autentisk hele vejen igennem

Kursist Lotte

 

 

Mit foredrag "Kom kærligt hjem i dig selv"

Vær velkommen egen-omsorg!

Jeg brænder for at lære mennesker at være tro mod deres kerne & sjæl!

I min verden er meditation & mindfulness-meditation en måde, hvorpå du lærer at komme endnu tættere på din kerne & sjæl!

Når vi bliver født er vi helt rene i vores sjæl - glæden er hos dig! Kærligheden lyser ud af dig! Og med tiden rejser du (ubevidst) væk fra den storslået sjæl du var da du kom til verden!!

Med tiden får du automatisk tildelt både de positive og negative indtryk og impulser! Dine forældre videregav mange ting til dig i form af overbevisninger, begrænsninger, politiske holdninger og synspunkter, bør/må/skal-remsen, traditioner mv!

Alle disse ingredienser er blevet en stor del af dig!! Og det er ikke alle "ting" som er kommet ind med modermælken som er støttende, givende og nærende for dig!!

Meditation kan føre dig hjem i dig selv, og give dig kontakt med din sjæl, hjerte og indre stemme=intuition!

Jeg skræddersyr personlige forløb (ud fra Jeres individuelle behov).
Jeg kommer b.la. ind på, hvor vigtigt det er at komme hjem i sig selv med meditation & mindfulness-meditation! Det bliver en kombination af teori/praktiske øvelser og masser af smil & glæde!
 
Nogle af disse ting vil jeg b.la. tage med i foredraget/oplægget.
 
Jeg lærer dig/Jer teknikkerne bag meditationen!

Jeg hjælper, støtter og vejleder dig/Jer på en kærlig og nænsom måde ift., hvordan du bygger en meditations-praksis op! Du skal acceptere at det tager tid (det kan det gøre for nogle).

(Dagbog udleveres til din meditations-praksis noter til hvordan din/Jeres personlige praksis går? Hvad virker for dig/Jer, hvad skal du/I efterjustere?)

Jeg viser dig hvordan du nærer dit "indre barn"- og kan fastholde, og have en dejlig varm følelse i din krop, når uroen/bekymringerne kommer til dig.

Jeg viser dig også i praksis, hvordan du kan lave en øvelse så du får balance imellem sind og krop, og forskellige nærværs-øvelser.

Afslutningsvis laver jeg også en krops scanning på dig/Jer – så du/I har ro og fred i såvel sind som krop.


Målgruppen henvender sig til mennesker/sjæle, som er dedikeret og motiveret for at skabe en forandring hos sig selv/Jer.

Jeg tager ud til kvinde/venindeselskaber minimum 8 deltagere.

Efterskoler/højskoler/private firma-arrangementer. Prisen udbydes pr. tlf/mail.

 

For længere afstand over 20 km betales tillæg!

 

Meditation handler om at være ikke-dømmende overfor dig selv, kunne rumme dig med både de positive & negative sider! Og kunne acceptere dig selv, som den du lige præcis er!

Meditation samler dig med alt hvad du indebærer at tanker, følelser og handlinger!!

Mindfulness-meditation er en disciplin med praksis, mindfulness-teknikker/øvelser og 6 mindfulness-principper, som du skal tage med dig som en ven, når du skal lære at blive nærværende i dit NU, i din tilværelse - i dit eksistensgrundlag!

Tag afslappet tøj på!
Madrasser skal forefindes på stedet!


Cecillia har undervist mig to gange i meditation og mindfulness. Begge gange om aftenen. Jeg har sovet som en sten bagefter med en krop og sind i helt balance.Det var dejligt at vågne op næste morgen.

Det charmerende ved Cecillia er, at hun er så engageret i sagen, og begejstret for alle de positive sider ved meditation og mindfulness, at det smitter af. Man får lyst til at fortsætte med det, og udvikle det yderligere.

Cecillia viste flere metoder til at dyrke meditation og mindfulness. Det var spændende at prøve dem og mærke forskellen.

Jeg faldt for gå-meditationen som havde en god virkning på mig, fordi kroppen var i bevægelse.
 
Gitte Tuesen Kursist