Coaching og mentoring

- for dig der møder modstand i livet

Cecillia er åben og meget imødekommende både når du taler med hende i telefonen (booking af sessions). Og i hendes personlige praksis!  Det har været en god oplevelse at få coaching & mentoring hos Cecillia! Og værktøjerne er meget brugbare!! Klient Gitte Mørch, Nordsjælland

Du får mentoring på 1½ time til en særpris på 550 kr incl. moms!

Der betales kontant eller via mobile pay.

 

Mentoring er vejledning, rådgivning, hjælp og støtte til dig, som har nogle mentale udfordringer du gerne vil dele og betro mig. Se på mig som din; ”sparringspartner.” Samtalen vil finde sted i København, hvor det er et fortrolighedsrum! Jeg er underlagt reglementet med tavshedspligt!

En mentor er en person som har prøvet mange forskellige problematikker i livet! Og nogle af de personlige ting mennesker går igennem – det har mentoren måske gennemlevet! Og ud fra dette fået sig en indsigt, viden og erfaring, som har medført at mentoren er vokset som menneske både ift. de forandringer, og den udvikling vedkommende har været igennem!!

Mentoren og klienten har muligvis nogle sammenlignelige problematikker, og herfra kan menteen lære, få sparring og vejledning til, hvordan personen skal forholde sig til sin problemstilling/er!

Overordnet set skal menteen have sig selv med hele vejen igennem – forstået på den måde at klienten skal give sig tid til at mærke efter, om de(n) råd/vejledning mentoren videregiver til menteen, om det er noget klienten selv kan bruge i sin egen tilværelse! Og ligeledes om redskaberne giver mening for klienten!!

Jeg stiller dig coaching spørgsmål så du via denne kanal selv kan finde løsningen/alternativerne/handlemulighederne med udgangspunkt i dine udfordringer!! Og mit formål og budskab er udelukkende at du bliver velafbalanceret, og får ro i sjælen igen! Og frem for alt har dig selv med i forandrings & udviklingssamtalen!!

Jeg vil med glæde hjælpe, støtte og vejlede dig med min menneskelige forståelse & varme!

Det er kun dig som ved hvad den bedste og sundeste udviklingsvej/løsningsforslag er for dig!

Kh Cecillia

Hør hvordan jeg kan hjælpe lige præcis dig >>>

Jeg tilbyder coaching fra mine lokaler i København.

 

Hjælp til stress med stresscoaching

Er du ramt af stress og ønsker hjælp til behandling af stress, vil jeg anbefale min samarbejdspartner Michall Winkler fra firmaet Lifeconsulting. Michall hjælper personer der er ramt af stress tilbage til et liv uden stress ved hjælp af stresscoaching, der er en af de mest effektive metoder, når du ønsker professionel hjælp til din stress. Du kan læse mere om stresscoaching og kontakte Michall Winkler herunder.

Stresscoaching - Professionel hjælp til din stress >>>