Coaching København

- når du har brug for hjælp til en sund balance i dit liv

Jeg tilbyder mentoring og coaching i København, hvor jeg giver dig støtte, vejledning og kærlig opbakning til at komme sund og hel ud på den anden side som menneske, i forhold til de udfordringer/problemstillinger du går igennem.

Mentoring og coaching er en ligeværdig samtale, og dialog imellem 2 mennesker, hvor mentoren stiller coaching-spørgsmål til sin mentee for herved; at vedkommende kan genfinde de svar som føles rigtige, nærende og sunde! Kun du ved hvad der skal til for at du får det godt igen!!

En mentor er en sjæl som igennem sin egen personlige udvikling har gået ”i livets skole,” og har prøvet nogle mentale udfordringer på den ene eller anden måde! Resultatet af dette har medført at mentoren har fået tilegnet sig en viden, indsigt og større forståelse for, hvad nogle af livets kriser/udfordringer handler om!! Og har dannet sig en stærk grobund og forståelsesramme omkring, hvordan ”det gode, lette og kærlighedsfyldte liv leves”

Jeg er din personlige mentor og coach

Jeg vil sætte stor pris på at være din personlige coach og mentor – vi har evt. nogle genkendelige udfordringer som vi hver kender til! – Jeg har gået nogle/mange skridt før dig, – og kan via det erfaringsgrundlag jeg har tilegnet mig give dig sparring og rådgivning!

Min fornemste opgave er at du har dig selv med hele vejen igennem, og anvender det du kan bruge fra vores samtale. Og lytter til dit hjerte, og mærker efter hvad der føles rigtigst for dig! Derudover at du tager ansvar for dit liv og dine handlinger!

Har du nogle udfordringer, du gerne vil have“nærstuderet” Så vil jeg med glæde hjælpe, støtte og vejlede dig med kærlig hånd, og vise dig på vej med;

  • Min dybe indsigt i livet, (jeg har trådt på mange sten der gjorde ondt), og min  menneskelige forståelse & varme!
  • Jeg stiller coaching spørgsmål – kun du kender svaret på det som føles rigtigst for dig: Og i det hele taget hvad du mener er den bedste udviklingsvej for dig!!
  • Jeg glæder mig til at møde dig i København, hvor jeg giver en god kop kaffe/the/vand/bolle.

De kærligste hilsener sjælen  – Cecillia

 

Hør hvordan jeg kan hjælpe lige præcis dig >>>

 

Mentoring og coaching i København

Din investering i en mentoring session på 1½ time er 550 kr incl. moms!

Ønsker du at booke en tid til en coaching og mentor session, eller har du brug for yderligere information, kan du kontakte mig direkte på tlf. 61 77 62 17 eller benytte dig af kontaktformularen i højre side, så kontakter jeg dig.