Bars behandling

Få effektiv bars behandling i Roskilde

Igennem hele vores opvækst og liv har vi mange tanker, forestillinger og ideer omkring mange forskellige emner det kan f.eks. være at holde af sig selv. I din barndom kan du have lært, at du ikke var god nok som det menneske du er med både dine gode og negative sider.

Og når vi har den forestillingsevne så vil den som oftest følge os i mange år. Og du kan have tanker omkring at du ikke synes om dig selv og at du er mangelfuld.

Bars behandling hjælper dig med reduktion af stress og stresssymptomer, følelsesmæssige udfordringer, at slippe saboterende mønstre som du har iboende i dig.

På vores hoved har vi 32 punkter som kaldes Bars. Og hvert punkt repræsenterer et emne såsom bevidsthed, kontrol, kreativitet, håb, drømme, sorg, glæde, healing, krop seksualitet m.fl.

Når jeg berører disse 32 punkter med en let berøring aktiveres disse punkter, og ved at tillade energi løbe igennem dem frigøres den elektriske ladning som holder på de overvejelser, tanker, ideer overbevisninger, beslutninger og følelser som du har samlet og gemt gennem hele dit liv.

Få større lethed og glæde med en Bars behandling

Du vil med Bars opleve mere lethed og glæde. Og også blive mere autentisk fordi du ikke længere er slave af dine tidligere saboterende mønstre, og også ud fra den betragtning at dine overvejelser og ideer f.eks. i forhold til bevidsthed er blevet opløst via min berøring på de forskellige punkter.

Bars behandling kan hjælpe dig hvis du har:

  • Saboterende mønstre du gerne vil komme til livs ift. de emner som Bars repræsenterer
  • Hvis du har stress
  • Følelsesmæssige udfordringer
  • Mentale blokeringer
  • Ønsker at få et bedre selvværd
  • Søvnproblemer
  • Graviditetsudfordringer
  • Hvis du ønsker en bedre kropsbevidsthed

 

Bars behandling til reducering af stress

Hvis du har stress anbefaler jeg bars behandling til behandling af stress i kombination med samtaler hos en Certificeret Stresscoach.

Hvis du ikke allerede går hos en stresscoach eller psykolog med speciale i stresshåndtering, kan jeg anbefale min samarbejdspartner Michall Winkler, fra virksomheden Lifeconsulting i Roskilde. Michall er Certificeret stresscoach.

Kontakt mig vedrørende Bars behandling

Du er altid velkommen til at kontakte mig såfremt du har yderligere spørgsmål til og hvordan jeg kan hjælpe lige præcis dig. Eller hvis du ønsker at booke en tid.

Du kan enten ringe til mig på Tlf. 61 77 62 17, eller benyt dig af kontaktformularen i din højre side, hvorefter jeg kontakter dig.